writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

Lentepoëziedag

Forum : mededelingen oud

freke31/3/2007 - 17:03
Beste Thro, ik bereid een handje toe te steken bij de voorbereiding van dit evenement.
Contact kan je nemen via e-mail.
ggreetzz
SabineLuypaert31/3/2007 - 13:54
ik wil ook wel mijn dichtwoordelijke steentje bijdragen als de datum het me toelaat. Momenteel zitten er namelijk al enkele weekends propvol in het voorjaar, maar als het een lege dag betreft kom ik zeker af. Organisatorisch is een ander probleem, wel wil ik met graagte sabinnereclame maken op de door mij bezochte stekken en aanverwanten,

leuk initiatief weer (smile)


PS; wie wil kan van zo een lentepoetisch moment als voorsmaakje komen proeven van Leireken he, in een ander forum, waar ook nog steeds menskes welkom zijn (sorry van deze insluipreclamehahaha)
RolandBergeys31/3/2007 - 12:00
Leuk, ik zou graag meehelpen. Wat Berline aangaat: onze vraagprijs is 600€ (zie op onze site www.bloggen.be/berline in de marge bij Podium). Het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap betaalt 150€ terug aan een erkend organisator. Wij mogen - mee door het feit dat we gesteund worden door de overheid, niet minder vragen, want dan zouden we contractbreuk plegen. Alleen voor een goed doel kan dat wel. Vandaar: bestaat de mogelijkheid om een en ander aan een goed doel te koppelen, dan komen wij gratis, met veel plezier en enthousiasme. En laat ons nu weer niet beginnen leuteren over pro en contra's van goede doelen hé :))

Nu, mochten jullie dat om een of andere reden niét zien zitten (en de meerderheid heeft altijd gelijk), dan stel ik wel sowieso onze installatie gratis ter beschikking voor de vertellers en voordragers, de burgemeester en de notabelen, de pastoor en de notaris, wielertoeristen, duivenmelkers en puntdichters kortom: voor alle deelnemers.
Theo_Roosen31/3/2007 - 11:56
ivo,

Ik was ook voornemens, indien dit initiatief enige weerklank zou hebben, nog andere mensen aan te spreken die geen lid zijn van WH. Wel moeten we eerst trachten te recruteren binnen ons eigen ledenbestand en wellicht onder de auspiciën van WH.

De opmerking dat het nog veraf is moet je relativeren. Ik kan zaal, podium, geluidsinstallatie enz. krijgen ( mits betaling ) van het CC te Kapellen maar ik dien het dan wel lang op voorhand te plannen. Reden : zij maken reeds lang op voorhand een kalender op van de activiteiten die plaats hebben in één van hun zalen. Zij zorgen dan voor de nodige publiciteit via verschillende kanalen.
Affiches, kalenderboekje dat in de gemeente wordt verspreid, internet enz.

Ik kan daartegen voor de nodige publiciteit zorgen in regionale weekbladen ( De Polder, Aankondigingsblad, Brasschaatse Film enz.... ). Ook Zone 03 kan zorgen voor de nodige ruchtbaarheid.

We zitten nu nog maar in een embryonaal stadium. Ik weet ook niet wat het gaat zeggen.

Theo
feniks31/3/2007 - 11:55
Zit zowat in hetzelfde schuitje als Erwee.
Ben wel geïnteresseerd in zo'n initiatief, maar Kapellen is nogal ver van mijn bed (dat in de buurt van Gent staat).
ERWEE31/3/2007 - 11:41
Prima idee. Als het leven het toelaat doe ik mee. Zit nog al ver van Kapellen af om organisatorisch iets te doen, maar via overleg, zeg nooit never ...
ivo31/3/2007 - 11:41
nog ver af he Thro,

wel een leuk initiatief, maar mss moet je dit in een brede kader krijgen, dat het niet enkel voor deze leden zijn, maar voor een grotere kring van woordkunstenaars?

Theo_Roosen31/3/2007 - 11:27
Beste leden,

Een vraagje ? Ik koester het idee om tijdens het voorjaar 2008 een Lentepoëziedag in te richten te Kapellen. Ik ben bereid de kosten voor de huur van een zaaltje, met podium, volledig op mij te nemen. Tevens zou ik aan Roland willen vragen of hij eventueel met Berline voor de nodige muzikale opluistering zou kunnen zorgen.

Mijn vraag nu. Wat vinden de leden ervan en wie voelt zich geroepen om op een podium één of meer van zijn gedichten te komen voordragen ?

En wie is eventueel bereid een handje toe te steken bij de voorbereiding van dit evenement ?

Met vriendelijke groeten,

Theo Roosen
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .