writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

Cliniclowns actie met Lingerie (wel kort dag)

Forum : mededelingen oud

SabineLuypaert13/4/2007 - 22:10
Ik heb vandaag mijn zakje afgegeven (smile) met enkele gesigneerde exemplaren bij tot Nederland toe (smile)
Het dametje die me de vraag stelde was er in elk geval erg blij mee,

Mistralleken, helaas kan ik neit gaan naar dat Huis van de Toekomst, of ik moet me in drie kappen, maar er is in elk geval veel te doen, randanimatie, hapjes en vanalles (smile) en er zulen wel nog bekenden zijn van WH hoor, van eentje weet ik het welhaast zeker.

Heel erg bedankt menskes om mee te willen werken, ook al lukt het dan niet meer, de intentie doet mij gelijk aloe veel plezier, maar het was kort dag he
erinneke13/4/2007 - 10:03
Ik vreed dat ik mijn lingerie niet meer tot bij jou krijg...
Theo_Roosen13/4/2007 - 08:22
Pas vandaahge gelezen. Vrees dat ik te laat ben. Sorry !
mistral12/4/2007 - 23:33
Jammer Sabine! ik geraak niet meer in Antwerpen deze week, zondag eventueel wel naar het huis van de toekomst, misschien zie ik je daar? succes in elk geval!!!

groetjes
SabineLuypaert11/4/2007 - 20:58
Lieve Poëten,

over string gesproken

Er is hier in België een actie ten voordele van de Cliniclowns en ik ben aangesproken om in gesigneerde lingerie iets in te leveren en of ik nog schrijfmenskes ken die willen meedoen om het culturele aspect te vertegenwoordigen. Die stukken worden dan per opbod verkocht en ‘t geld gaat naar de Cliniclowns die zich inzetten om doodzieke kindjes op te fleuren. cool he.

Zaterdag hebben ze hier ’het huis van de toekomst’ te Vilvoorde ter beschikking gekregen (waar iedereen trouwens welkom is, er is veel randanimatie en vanalles) en of gij geen gesigneerd behaatje of slipje wilt afstaan en dat morgen meebrengen naar restaurant Bazilicum alwaar onze Pom Wolff zijn nieuwe bundel zal voorstellen, dan voor mij zo een plezier te doen en zo de Cliniclowns een slipje te helpen. ik zou heel erg blij zijn als ik dan vrijdagmiddag 13 april enkele gesigneerde exemplaren kan afleveren hier in Dendermonde. Het spijt me zo kort op de bal te spelen, maar ben zelf pas deze namiddag benaderd.

‘t Gaat om ’t principe hé heb ook geen BH VAN mij van nu genomen zenne, ben rap een winkel binnengelopen en heb eentje gekocht voor 5 euro (giechelt) maar de bedoeling is dat iedereen lingerie geeft, die worden vervolgens op borden gehangen en per M2 verkocht voor het goede doel, de vraag is nu of wij schrijvers ons stuk signeren en dat dan afstaan aan de actie. Ook de gesigneerde exemplaren krijgen een opbod apart, zelfs VTM komt filmen.

Ook de mannen mogen een gesigneerd slipje, boxer,… afgeven,

(Wel gewassen hé en dat geld voor iedereen )

En dan zijn ze gelijk bekende vlamingen en bekende Nederlanders in spe he rijker he
pleesepleese,

Alle lingerie wordt natuurlijk met de uiterste discretie behandeld, dat staat voor zich

Tot hiertoe zijn er al enkele schrijvers die een stuk afgestaan hebben en/of het morgen meebrengen. Mensen die wel willen helpen deze actie tot een enorm succes te maken maar morgenavond belet zijn kunnen altijd terecht zaterdag, in het Huis van de Toekomst en alsnog daar hun stuk afgeven.

voor alle zekerheid het adres voor morgen: Restaurant Bazilicum
Verschansingsstraat (aan de Waterpoort) Antwerpen om 1945 uur.

Ingang gratis, verbruik niet
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .