writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

Afrekening van Royalties

Forum : Boeken Uitgegeven door writehi(s)story

Hauser30/7/2008 - 22:03
Wat ik me nog afvroeg: Van welke BVBA maakt writehistory.Be deel uit?
jan_willems20/7/2008 - 20:05
het boek in kwestie is nog niet afgewerkt, vandaar dat er nog geen verdere mails over verstuurd werden.
dannycant20/7/2008 - 20:01
Ik wou enkel behulpzaam zijn..... Is daar wat verkeerd aan?
aquaangel20/7/2008 - 19:48
Danny, ik vind het jammer dat jij voor Jan gaat spreken, wij als auteurs hier op de site bespreken dingen met elkaar, daar kan Jan ten alle tijden op reageren, maar nu begint het er aardig op te lijken dat je zijn persoonlijke woordvoerder aan het worden bent.

Je tovert binnen een minuut de overeenkomst (regel 10) uit je pocket... dat had mij wel even meer tijd gekost hoor (maar misschien zat je er boven op?) Aangezien ik hier voor mijn lol zit en plezier heb in het schrijven en de omgang met de auteurs.
En dat iemand dan een misschien overbodige vraag stelt omdat die de kleine lettertjes niet goed heeft gelezen..... pff dan wordt het echt gezellig.
aquaangel20/7/2008 - 19:45
lieve schat, ik ontving van Jan gewoon factuur in papiervorm hoor....dus het bestaat
dannycant20/7/2008 - 19:38
Regel 10 in de lidmaatschapsovereenkomst........

10. FACTURATIE

Door lid te worden in om het even welk prifiel, gaat u ermee akkoord om alle facturen van writehi(s)story te ontvangen in electronische vorm. Indien u een factuur op papier wenst, kan deze aangevraagd worden bij betalen@writehistory.besoms loont het al eens de moeite om de kleine letterkens te gaan lezen
aquaangel20/7/2008 - 19:10
danny, aangezien jij de aan Jan Willems gestelde vraag beantwoordt mag ik dan ook zeggen dat Francis schrijft dat het over de kosten van bestelde boeken gaat en niet over lidgeld?
dannycant20/7/2008 - 18:16
@ Francis.....

Jan schrijft hieronder ...." Voor lidgelden sturen wij geen facturen "

Als ik goed kan lezen slaat dit dus enkel op het lidgeld........

groet,
Francis20/7/2008 - 14:19
Beste Jan Willems, is die gedichtenbundel nou al uitgebracht, en zo ja moet ik geld overmaken? Daar ik net las dat je leden niet met een factuur wil opzadelen . Ik zou het anders verdomd makkelijk vinden..of stuur even een mailtje met de onkosten...
Bvd Francis
dannycant18/7/2008 - 14:57
Dit lijkt me allemaal vrij duidelijk.......
jan_willems17/7/2008 - 01:35
Writehistory maakt deel uit van een BVBA. Wie iets koopt krijgt een factuur. Voor lidgelden sturen wij geen facturen, omdat we de inschrijver vrijblijvend willen laten beslissen of hij/zij al dan niet betaalt en niet meteen met een factuur willen opzadelen.
Hauser17/7/2008 - 01:25
Hoe zit dat eigenlijk met deze site? Je moet betalen om lid te zijn. Is dit een vzw of een nv? Ik vind hier nergens informatie van terug.
jan_willems17/7/2008 - 00:41
Royalties worden 1 x per jaar afgerekend op het eind van het derde kwartaal (eind september).

Bij auteurs die hun boeken zelf te koop aanbieden via de boekenwinkel, gebeurt geen afrekening van royalties gezien deze zelf de verkoop en opvolging afhandelen. Indien er uit onze stock een boek verkocht wordt van een auteur die zelf boeken aanbiedt, gebeurt hier uiteraard ook een afrekening van royalties van. Wij houden dit allemaal bij. Auteurs die daarom vragen, kunnen hun royalties ook vroeger verkrijgen.

Sommige auteurs laten hun royalties uitbetalen aan de hand van extra boeken.

Op aanvraag kunnen wij elke auteur een tussenstand bezorgen van de royalties. Wij worden vaak gecontacteerd via mail of telefoon om deze status door te geven.

Wij doen er natuurlijk ook alles aan om alle boeken die we hebben aan de man te brengen, ook de boeken van de mensen die zelf hun boeken te koop aanbieden via de site. Als een persoon dus bij ons langskomt en een boek koopt, lijkt het niet erg zinvol om deze naar de online boekenwinkel door te verwijzen.

Gezien we net een reeks van zes cursusavonden georganiseerd hebben, heb ik op deze avonden ook de boeken van de leden getoond, die we in voorraad hadden.

Indien er auteurs zijn die niet willen dat we hun boeken aan de man brengen buiten de website om, gelieve ons hierover te informeren.

Wij gaan er in elk geval van uit dat elk verkocht boek voor de auteur een goede zaak is.
Er zijn 12 bezoekers online, waarvan 0 leden: .