writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

opdrachten/oefeningen/inspiratie voor dichters

Forum : oefeningen/opdrachten/inspiratie

GoNo214/10/2014 - 04:15
Ik wil meedoen aan deze oefening!!
Ghislaine10/3/2010 - 20:41
Zo'n personage kan je allerlei kanten opsturen. Van de eerste zou je een egoist kunnen maken, die zijn vrouw het eten in haar mond niet gunde. Je kan er ook een geweldenaar van maken die zijn vrouw en kinderen alle hoeken van de kamer liet zien. Maar je kan ook vrouwen neerzetten die niet deugen. Een hoerige huisvrouw, een gierige tang of iemand die verantwoordelijkheid ontloopt en zo haar huwelijk op het spel gezet had.
Hoop dat je hier wat aan hebt.
Greatz,
Ghislaine
hope10/3/2010 - 11:47
Hoe gaat deze rubriek nu verder? Ik postte een eerste oefening, waarop feedback gegeven werd o.m. door een mentor maar mogen we nu suggesties verwachten over hoe we onze tekst zouden kunnen verbeteren? Komen er nog nieuwe opdrachten?
hope8/2/2010 - 17:28
De bedoeling is inderdaad dat je tracht een beeld te krijgen van de man, die zijn echtscheiding vertelt. Zou je hem kunnen beschrijven, denk je? Ik ben benieuwd.
Hope
manono8/2/2010 - 13:59
Hallo Hope,

Ik heb je tekst inmiddels gelezen.

Welk personage bedoel je? De man die tekent, toch?
hope8/2/2010 - 13:54
Dat lijkt mij leerrijk te kunnen zijn. Ik postte bijgevolg het eerste verhaal onder de titel "forum oefening 1" en ben benieuwd naar de feedback.
Hope
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .