writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

'k Vraag mij af

Forum : Schrijvers en dichters aan het woord

ajvanmeelen2/6/2012 - 23:17
Wat ik niet begrijp is: dat er niemand maar dan ook helemaal niemand boekjes bestel op de boekenwinkel ? Mijn eerste kinderboekje staat er al zo lang op en er is niet EEN die er een bestel. Ik heb het met bloed zweet en tranen voor elkaar gekregen om op oudere leeftijd nog te gaan leren lezen en schrijven. Kinderboekje uitgegeven, nu al twee in de tussen tijd, alleen staat die niet op de site maar bij een andere uitgever. Is er dan helemaal niemand die alleen al de moeite neemt om te kijken en het toch best wel een hele prestatie vindt dat ik het nog zo ver heb gebracht. Ik heb hier op mijn dorp en er een stuk daar buiten wel zelf aardig wat verkocht gelukkig. Maar wat zou het fijn zijn als er ook eens iemand via deze site er een bestelt. Ik ben nu ook Ambassadeur geworden van LAAG GELETTERDE . Kom mensen beloon mijn strijd in lezen en schrijven, koop eens een boekje van me. Hartelijk dank alvast !!
Gerarda van Meelen
writehistory15/5/2012 - 12:14
De chatbox is klaar!!!
Nu is het aan jullie om er gebruik van te maken :-)
wereldwandelaar7/4/2012 - 18:14
Een chatbox? Ik stem alvast VOOR. Dan kunnen schrijvers iets aan elkaar vragen als ze iets niet snappen dat in het verhaal of gedicht staat. Laat maar komen.
writehistory3/4/2012 - 10:13
Dit lijkt ons geen slecht idee.
Wij gaan de mogelijkheid zeker onderzoeken.

Wat denken jullie van een chat-box op de website?
Op die mannier zouden jullie onderling kunnen converseren met elkaar.
wereldwandelaar29/3/2012 - 00:15
Kan er een teller op een verhaal geplaatst worden want ik weet nu nooit hoeveel keer mijn verhaal word gelezen. Word het wel gelezen? Is het 2 keer per dag of per week? Zoveel twijfels over mijn verhalen. Een teller zou echt wel goed staan.
verf23/1/2011 - 14:21
Dat er bezoekers zijn is meegenoomen als ik maar mijn shit kwijt geraak
hi hi
anne4/6/2010 - 08:58
fijn dat je reageerde Jan, ik ben best tevreden hier op de site en dit nu al ruim drie jaar! Voor mij is het niet zo belangrijk hoeveel leden er wel zijn op de site, voor u waarschijlijk wel want daar telt het dan wel, maar de opvolging dat is héél belangrijk. Je hebt het toegegven dat er wat aan moet gebeuren en dan is het ok voor mij. Fijn dat je teennagels en tenen kort zijn, dan kunnen we converseren! Dank je, anne.
jan_willems1/6/2010 - 12:56
Hallo, leuke vraag!

In de bezoekersstatistieken zijn unieke bezoekers, bezoekers met een uniek IP adres. DUs iemand die op een dag twee keer de site bezoekt vanop dezelfde pc, telt als 1 bezoek.

Alle bezoeken samen, zijn 'hits', we hebben 650000 hits per maand
tessy1/6/2010 - 10:28
Even uit pure nieuwsgierigheid, wat zijn unieke leden en waarom zijn die uniek ? :-)
jan_willems1/6/2010 - 10:04
Niet iedereen bezoekt de site dagelijks, dat is inderdaad juist, en niet iedereen blijft regelmatig terugkeren. Als er mensen zijn die daar een reden voor hebben die door ons kan opgevangen worden, hoor ik het graag. Als we onze bezoekersaantallen bekijken, deze zijn verdubbeld op een jaar tijd, van 35000 unieke bezoekers per maand naar 70000, dat zijn er bijna 2500 per dag.

Ik ben ermee akkoord dat er al lange tijd geen nieuwsbrief meer verzonden werd, en we zullen daar werk van maken.

De wedstrijden en de gezemenlijke uitgaven dienen ook beter opgevolgd te worden, daar ben ik mee akkoord.

Dit soort feedback is altijd zeer welkom. Ik ben ook een schrijver, maar mijn tenen zijn nog vrij kort :)
anne31/5/2010 - 20:47
Met alle respect voor deze site en ook voor Jan Willems, maar ik vraag me soms echt af waar Jan gebleven is. Er zijn items hier die niet meer bewegen en dat is nooit goed, zie bv de wedstrijden, ik begrijp echt niet hoe dat ineen zit en er worden maar gedichten bijgezet maar niets mee gedaan, gek toch. Zo ook met de top 10, als je naar de beste gedichten kijkt, zijn dat al oude, net of er veel niet wordt opgevolgd en dat is nooit een goed teken. Jan Willems, ik wil je niet aanvallen, maar pas toch op ermee, want er haken wel duidelijk belangrijke schrijvers af en dat is echt spijtig. Zo ook lucky, al lang niet meer gelezen en dat is z'n gewoonte niet. Ivo en andere werden al vernoemd. Hopelijk mag dit teken au serieus genomen worden.
hope29/5/2010 - 12:23
Ik heb mij dat ook al afgevraagd, GoNo. Veel nieuwe namen lees ik nu, nieuwe mensen dus, die hier mekaar vinden en dat is positief uiteraard. Maar waarom haken mensen af? Zijn ze teleurgesteld in de gang van zaken? Zoeken zij andere sites op, waar ze vlotter kunnen publiceren en uitgeven?
GoNo229/5/2010 - 08:24
Heeft er zich al iemand afgevraagd waar Ivo gebleven is ? Miepe, Sabine Luypaert, en al die anderen waarvan ik de naam al vergeten ben?

Mvg
GoNo
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .