writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

Dichtbundel Bitterkoekjes

Forum : Boeken Uitgegeven door writehi(s)story

fairy23/12/2010 - 16:51
Vandaag heb ik eindelijk de langverwachte dichtbundel met harde kaft ontvangen, waarvoor mijn dank. Mijn euforie sloeg echter vrij snel om toen ik doorbladerde naar mijn gedichten en bij één ervan, 'Duivelsbruid', fouten zag staan.

Ik begrijp niet hoe dit kan: mijn oorspronkelijke gedicht was foutloos verschenen op de site. Toen is er een mail rondgestuurd geweest met de melding dat we alles nog eens konden nalezen. Ik heb toen gezien dat er blijkbaar iets mis gelopen was en dat jullie in voornoemd gedicht enkele fouten gezet hadden. Meteen heb ik een reply gedaan op de mail met mijn verbeterde versie. Ik ging ervan uit dat het hiermee opgelost zou zijn.

Hoe komt het dat deze fouten niet verbeterd zijn? Ik kan niet echt zeggen dat ik hier gelukkig mee ben, ik ben zelfs heel erg teleurgesteld. Ik heb gelukkig slechts 2 bundels besteld, maar met verzendingskosten erbij is dit ook weer meer dan 40€. Bovendien wilde ik één van die bundels aan mijn moeder cadeau doen voor Kerst, maar dit kan ik nu ook vergeten.

Ik heb slechts één vraag: hoe lossen we dit op?

Groetjes, Wendy (Fairy)
Er zijn 12 bezoekers online, waarvan 0 leden: .