writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Woede

door deko

BOOS
heel erg BOOS!
RAZEND!
wil ik het UITSCHREEUWEN!

XaTeDeKo

 

feedback van andere lezers

  • Auda
    Als dit een manier is om de woede van je af te schrijven, vind ik dit best ok, qua poëzie net wat minder, sorry!
    deko: Poezie is het neerpennen van gevoelens. Dat kunnen gevoelens zijn van romantiek, of andere die misschien minder gesmaakt worden door de lezers. Het leven is niet altijd geen rozegeur en maneschijn, en ook dit moet de kans krijgen om vastgelegd te worden op papier. In ben blij je oprechte mening te horen, bedankt in elk geval voor je reactie!
    Grts, DeKo
  • RolandBergeys
    Laat zulke dingen hier beter weg, ja.
    deko: Poezie, is niet alleen het neerpennen van liefdesverdriet of romantische stukjes van het leven. Poezie moet een weerspiegeling zijn van het dagelijkse leven in al zijn facetten, dus ook de minder aangename momenten. Daarom ben ik ook niet van zin om bepaalde zaken te gaan weglaten omdat ze deel uitmaken van het leven. Wel ben ik blij je reactie te horen, en begrijp ik die zeker en vast!
    Grts, DeKo
  • teevee
    Mooie hoofdletters
    de kleine zijn wat kleiner!
    deko: Haha, das waar ja! Ne mens moet soms iets kwijt, that`s life, maar na regen komt zonneschijn he!
    Bedankt voor je reactie!
    Grts, DeKo
  • gono
    WAT HEBBEN WIJ hieraan ?
    deko: Dat zal ik eens zeggen, ik schrijf gedichten voor mijzelf, over dingen van het leven, leuke dingen en minder leuke dingen. Waarom zet ik ze op de site, omdat de mensen vaak het graag lezen. Dus als je een antwoord wilt op de vraag wat jullie hieraan hebben, dan is het antwoord, wat je er wilt aan hebben. Ik schrijf mijn gedichtjes niet voor jullie, wel voor mezelf. Ik laat jullie wel toe ze te lezen en er een oordeel over te vellen.
    Er was de nood om een gedicht te schrijven over minder leuke zaken bij mij, wil dit zeggen dat ik dit moet weglaten op de site? Dat ik enkel hier dingen mag zetten die rozegeur en maneschijn zijn? Ik geloof het niet, ik denk dat alle facetten van het leven aan bod moeten kunnen komen. Wat ik wel begrijp is dat het inderdaad voor u niet zo aangenaam om lezen is. En ik ben blij dat je hierover eerlijk bent en je mij je mening hebt gegeven.
    Na regen komt zonneschijn! ;-)
    Grts, DeKo
  • verf
    sommigen blijken alleen rozegeur en maneschijn te zien ik zou graag weten in welke wereld ze leven ?
    knap gedaan
    deko: Dankje, dat is het leven he!
    Grts, DeKo
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .