writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Voor wie wil luisteren

door backie

Beste lezers,

hier backie. Ik ga meteen met de deur in huis vallen: vandaag om 13u mag ik in het programma 'Zig Zag' op Radio 2 drie zelfgeschreven gedichten voordragen. Dankzij een kennis mag ik mij daar een beetje belachelijk gaan maken. Of misschien valt het wel mee? Ik weet dit reeds een tiental dagen, maar wou absoluut niet als 'een dikkenek' overkomen door dit zomaar mede te delen. Vannacht kreeg ik toch een beetje spijt en heb daarom nog snel deze uitnodiging gepubliceerd in de hoop dat jullie toch zullen luisteren. Dus vandaag om 13u, op Radio 2, in het programma 'Zig Zag', draag ik drie nieuwe gedichten voor. Mag ik zo vrij zijn om te vragen geen feedback te geven vóór de uitzending van het programma. Dat heeft maar weinig zin, zoals u zult begrijpen. Wel hoop ik erna enkele eerlijke reacties te mogen ontvangen van luisteraars. Ik kan nu al verklappen dat het als muziek in de oren zal klinken.

Bij voorbaat dank. backie

 

feedback van andere lezers

  • geertje
    nice try backie
    :O
    zie mijn verhaal
    1 april
    groet
    backie: Niet gemakkelijk hoor. Ik moet u de groeten doen van Els.
    Tot wederhoren. backie
  • RolandBergeys
    Ja, weet niet goed wat hierop te zeggen...
    backie: Ik zou dit feitelijk moeten verwijderen. Was een aprilgrapje. geertje heeft toen uren zitten luisteren tot haar frankje viel. Had het maar de avond daarvoor geplaatst, dus door velen niet tijdig gelezen. Kan het misschien dit jaar nog eens gebruiken voor op het forum.
    Groeten
  • erinneke
    leuke grap, maar schromelijk te laat gelezen natuurlijk
    backie: Zie antwoord bij ............
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .