writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Als mijn vrouw op reis is

door backie

Ben heel streng voor mezelf

als 't vrouwtje een weekje weg is

dan trek ik me zelf af

en toe aan de oren

als ik een stoute jongen ben

 

feedback van andere lezers

  • harmandi
    Grote grijns hierom...! Ondeugend, leuk, knap. Vooral dat aan je eigen oren trekken...!
    backie: Anders trekt Els altijd af...en toe aan mijn oren als ik wat mispeuter. Dus, nu ze op reis is, doe ik het maar zelf.
    Bedankt en de groetjes. backie
  • mistral
    hoe kan je tegelijk streng zijn voor jezelf en jezelf aftrekken, aan de oren ... pfff stoute jongen zonder moraal noch discipline!
    backie: Het wordt tijd dat jij je discipline bijschaaft, mistral. Je valt enkel nog medeschrijvers aan met ongepaste feedbacks. Je valt een meisje van dertien aan(duivelstrikje) omdat ze nog niet zonder fouten schrijft. Je geeft 'feniks' een ongepaste feedback(ik citeer: 14 nutteloze woorden). Of je gaat een beetje gal spuien omdat iemand(weer feniks) haar of zijn gedicht een tweede maal plaatst. We hoeven echt niet te weten dat je kunt tellen of dat je lak aan iets hebt. Hou je stom commentaar voor jezelf, oké. Als er iets op je lever ligt, denk eerst eens goed na. Je bent een vuurtje aan 't stoken, weet je, en straks verbrand je jezelf.
    Groeten. backie
  • Ghislaine
    Met een grijns gelezen. Foei, als de kat van huis is, hé stoute muis.
    backie: Ik misdoe toch niets, Ghislaine. Alleen soms ne keer aan mijn oren trekken.
    Bedankt en de groeten. backie
  • Leona
    hahaha dubbel dubbel zou Jan zeggen :)

    backie: Als je het goed leest, Leona, ben ik een kuise jongen. Het zijn die puntjes tussen 'af' en 'en toe' die het hem doen.
    Bedankt en de groetjes. backie
  • geertje
    H E E R L I J K
    humor van de allerhoogste plank
    groet,
    backie: Pure fictie, geertje. Zo'n stoute jongen ben ik niet. Ik mag me toch af en toe zelf aan de oren trekken. Kwestie van mezelf te straffen nu Els het niet kan. Spijtig genoeg heeft mistral het zo niet begrepen. En nu heb ik al spijt van mijn heftige reactie op haar heftige feedback. Alsof ik geen moraal of discipline heb. Mistral leest niet wat er staat. Ze leest enkel wat ze niet wil lezen. Ze heeft de zinspeling niet begrepen. En ik vond de twee laatste reacties op feniks toch al over de schreef gaan.
    Bedankt geertje en groetjes. backie
  • aquaangel
    ha ha ha... nou als je dan maar geen lange oren gekregen hebt
    als Els weer thuis komt..

    trek ze ;)
    backie: Die had ik al.
    Bedankt aquaangel, en groetjes.
  • cea
    je werd vroeger zeker al voorgetrokken....;)
    backie: Nee. Wel voort getrokken aan mijn haar, door mijn moeder. Ik was een treuzelend kind.
    Bedankt cea. En de groeten. backie
  • Rinka
    heel tof. de puntjes hoeven niet van mij. natuurlijk wel 'af' en 'en toe' op een andere regel.
    groetjes!

    backie: De puntjes, vind ik, maken dat je het leest zoals je het net niet mag lezen. En daardoor voor wat verwarring. En dat was mijn bedoeling.
    groetjes. backie
  • Lia
    hahhaha geweldig,, hahahaa...
    backie: Ik heb grote oren en ........
    Bedankt en groetjes. backie
  • RolandBergeys
    Geweldig, Backie! Ik word fan.
    backie: Wauw, een fan. Straks word ik nog gestalkt.
    thanks
  • erinneke
    weer geweldig grappig! het is een verademing om gedichten die louter gedichten zijn. weet je wat mij soms stoort op de site, dat mensen je op de inhoud nemen. zo schrijf ik iets over zwangeren en krijg plots van alle kanten een proficiat toegestuurd, en dat terwijl ik geheel niet zwanger ben, maar gewoon een leuke zin in mijn hoofd had... ik vrees echter dat bij veel mensen de inhoud wel heel persoonlijk en letterlijk genomen moet worden.
    backie: Ach, lezers die niet beseffen dat iets fictief kan zijn, schrijven zelf nooit fictief. Het staat zwart op wit en ze denken dat het echt is. Els is nog nooit zonder mij op reis geweest. Ik trek me zelf nooit af.......en toe aan de oren. Mijn moeder was nooit feministe. Als je het niet zeker weet, moet je het als fantasie lezen. En als ze zich laten vangen, dan speel ik graag het spelletje mee. Zolang ze me niet persoonlijk aanvallen. En dan nog, who cares?
    bedankt erinneke
  • Thomas
    super! hahaha
    backie: Af en toe h?.
    Bedankt Elke.
    groetjes
  • dichtduvel
    Leuk, vooral je reactie op mistral ;-), verder zijn al veel ingeschreven leden verdwenen, 't is en blijft een vluchtig gedoe hier, grtz, j
    backie: Is lang geleden en uitgepraat. Mistral is een lieve madam maar moet wel begrijpen dat we niet allemaal christelijk, heilig en preuts kunnen zijn. Nu je het zegt Jef, de helft is al weg van wie hier ooit gefeedbackt heeft. Het is komen gaan h?. Mis geertje en Vansion wel het meest hoor. Twee sjieke madamkes.
    Jij zit hier eeuwig vast denk ik. Van mezelf weet ik niet hoor. Het was in november kantje boord(nood aan tijd en geen inspiratie).
    Thanks en groeten.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .