writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Adios

door dovan

touw lag klaar
alleen
nog opbinden
een knoop maken
toedraaien
snok
schapenbout
is klaar
voor de oven

-----------------------
ps : kruiden niet vergeten
en look veel !
160°
één uur per kilo
af en toe arozeren

 

feedback van andere lezers

  • joplin
    Smakelijk kok Dovan
  • teevee
    Lekker klaarmaken
    en heerlijk eten
    koord verwijderen
    niet vergeten
  • Vardar
    Van een ommezwaai gesproken !
    Hopelijk wat het ook lekker :)
  • andremoortgat
    Met wat ga je arrozeren ?
    mischien kan ik hier iets leren ?
    dovan: sap van het vlees
    was vergeten te vermelden
    eerst met olijfolie of boter insmeren
    sap zit er altijd in ....
    vanbinnen...
    de bedoeling bij het bakken is
    dat het er uit komt en mee smaak
    geeft
    zo simpel is het
    grtn
    en met die losgekomen sappen gekombineerd met vetstof en kruiden.... om de zoveel minuten overgieten
    na het bakken ... rollen in allufolie en dikke 20 min laten rusten...
    en eerst omdraaien !
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 8

Uitstekend: 3 stem(men), 60%
Goed: 2 stem(men), 40%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .