writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

BETOGING TE BRUSSEL TER ERE VAN JOE EN TEGEN GEWELD

door mistral

Hallo beste medeschrijvers,

Al wie samen wil gaan kan geertje en mij vinden aan de ingang van het Sheraton hotel op het Rogierplein om 14,30 uur. Pen in de hand als herkenningteken.

Ik kies deze plaats uit omdat die centraal ligt en in de buurt van de Pachecolaan waar de optocht van start gaat.

Voordien gaan wij onze boterhammekes opeten op een bank in de zon.

Hierbij mijn gsm nummer, misschien nuttig:

0473 46 37 51

Tot morgen,

Claudine


 

feedback van andere lezers

 • geertje
  mag het ook een potlood zijn ?
  ring ring ring, allez, die neemt niet op....wat is dat nu
  MMIIISSSTTTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
  mistral: potlood, pen, bic, als't maar schrijft ..:-)
 • kapiteinsebbos
  als ik bel, hoor ik meestal de voice-mail want ik vrees dat je het niet zal horen door het lawaai morgen...Maak je nog meer lawaai ter ere van Joe, fluister het in de oren, en laat je hebbeding (MP3-speler) thuis! Veel moed en succes!
  mistral: moed heb ik hier niet voor nodig, dat hebben de vrienden en familie nu broodnodig! jammer dat je niet meegaat! ik denk dat het een stille mars wordt, heb ooit aan de witte marsen deelgenomen ten tijde van An en Eefje, indrukwekkend daar deel van uit te maken! alle beetjes helpen om veiligheid te kunnen bekomen! groetjes
 • marie
  misschien moet ik dit niet doen... misschien moet ik dit soortement "forum" laten aan wie wel komt... maar ik kan het niet laten.
  Ik vind het helaas een beetje en hypocriet gedoe. NAtuurlijk vind ik het erg, ik ben niet harteloos. Maar gaan we nu met zijn allen ons geweten wat sussen door mee te lopen in deze optocht ?
  Ik stapte mee in de Witte Mars... Wilde mee een signaal geven aan de politiek dat ons gerecht niet goed werkt(e)... Maar deze optocht heeft weinig zin. Wat kan dit nu concreet in godsnaam bijdragen aan de veiligheid ? Welke politieker kan iets doen, kon iets gedaan hebben aan wat hier is gebeurd ? Welke fucking crimineel gaat denken: ah, als ze met zoveel zijn, dan zal ik het nooit meer doen, zo zinloos geweld plegen ?
  Er zijn echt andere manieren om de samenleving wat hartelijker te maken. Ik heb dit soort massahysterie/kuddegedrag niet nodig. Heb vanmorgen afscheid genomen van een jongen die net zo oud was als Joe. Het heeft er niet echt mee te maken, want ik zou anders ook niet geweest zijn. Maar dit uitbuiten, terwijl er zoveel jongeren vandaag stillekes schreeuwen om aandacht... Nee bedankt.
  mistral: Mmmmmm ... hypocriet gedoe? massahysterie? kuddegedrag?

  hopelijk heb jij nooit de steun van deze duizenden nodig. Soortement "forum"? ja ! wat zou deze site anders betekenen? niet alles moet fictie zijn. Ik schrijf meermaals tegen onrecht, dat is mijn manier om aan te klagen. Ieder zijn meug Marie.

  Als iedereen vandaag thuis bleef zou ik beschaamd zijn dat ik Belg ben. Want uitgerekend vandaag Marie zal er samenhorigheid zijn tussen verschillende nationaliteiten ! blijf jij maar veilig thuis, je zou er niet op je plaats zijn.

  En ja, dit zal een duidelijk signaal naar de politiekers zijn! de witte mars was dat ook en heeft wel degelijk zaken verandert. Dus vandaag ga ik mee! samen sterk!
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .