writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Land Van Klei - Roland Bergeys - derde druk

door writehisstory

coverRedt Jetje zich uit de klauwen van de bellenman?… Verdringt de steenbakkerij de oude molen?… Haalt de veerman het van de bruggenbouwer?… En hoe wil Kobe naar het circus?… Die, en andere vragen worden beantwoord in dit hallucinant boekje voor jong en oud.


"Land van klei is een exclusieve bundel met prachtige verhalen, liedjes, en foto-illustraties die verloren gewaande tijden doen heropleven. Roland Bergeys vond als telg van Boomse steenbakkers zijn inspiratie in de Rupelstreek.

Inhoudelijk beantwoordt het boek ook ruimschoots aan 'het zaad van de verrassing,' overgoten met het sublieme dat deze auteur zo eigen is. Bergeys aquarelleert met woorden en ontbloot zo alle
kantjes van het mens-zijn. Geniet van de doorleefde zinnen die vooral iets huiselijks hebben, iets dat sowieso bekend overkomt en dat de tijdsgeest uit 1900 op een haast onnavolgbare manier vastlegt."
Sabine Luypaert

Intussen al de DERDE druk.




ISBN: 978-90-78935-55-1


Koop dit boek nu in de leeswinkel!



Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .