writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Buitenbeentje - Ronald Lenaerts

door writehisstory

coverBuitenbeentje is een bundeling van eigenzinnige woordspelingen, woordverklaringen, anekdotes en gedichten op basis van alledaagse waarnemingen en gebeurtenissen uit de onmiddellijke omgeving van de schrijver. Humor en ernst wisselen elkaar af en af en toe vinden we er ook een boodschap in terug. De illustraties zijn van de hand van de schrijver zelf en geven een extra dimensie aan de verbeelding.
Buitenbeentje spreekt voor zich in woord en beeld en is bestemd voor iedereen die van humor houdt of die eventjes wel wat anders wil dan de dagelijkse sleur en slechte berichten machine.

De schrijver, Ronald Lenaerts, is geboren in 1960 te Antwerpen. Hij schrijft vanuit een hele ruime professionele en levenservaring en legt graag de nadruk op de humor in zijn teksten. Het boeiende
en aangename van zijn pen ontdekte hij pas recent en deze bundel is voor hem dan ook de eerste publieke realisatie. (Hij schrijft onder de initialen R.R.)

131 blz. met een twintigtal tekeningen van de hand van de auteur


ISBN: 978-90-78935-44-5


Koop dit boek nu in de leeswinkel!



Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .