writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Verzonnen Waarheden - ERWEE

door writehisstory

coverNonsensikale novelle over het wonderlijke leven van een creativicus en Oksel, z'n trouwe doch libertijnse viervoeter met staart. Een story die zowat begint vanaf Valentijnsdag 2006, een doordeweekse dinsdag, en een kleine zeven weken later eindigt, omdat het dan, toeval of niet, een zaterdag was en 1 april van dat jaar.

WATER is de constante rode draad, alsook de fixatie voor een behoorlijk uit de hand gelopen hobby. Enkele vermaarde bv's hebben de eer hun opwachting te mogen maken en zelfs voor Albert II is er een niet te onderschatten rol weggelegd. Een paar schattige furies die toen en destijds wel
eens het pad kruisten, willen best nog een keer de revue passeren alhoewel ze het damals noodzakelijkerwijs niet zozeer begrepen hadden op WATER.
De verschijning van twee acolieten van vrij zwaar allooi, in het leven geroepen als security guards en daartoe speciaal op cursus gestuurd zijn bij een al even goor duo dat ooit elders reeds het levenslicht zag in schrijversland: reken er alvast op dat het woord 'terugdeinzen' niet in hun woordenboek staat.
'Verzonnen' momenten zijn enerzijds het gevolg van twee leeggezogen duimen, de 'Waarheden' daarentegen berusten op absolute feiten die te toetsen zijn aan de werkelijkheden die speelden tijdens de periode van het schrijven.

En wedden dat het bovendien allemaal beginnen zal met een ferme HI ! ! ! en volgens de regels van de logica eindigen gaat met een welgemeende BYE ! ! !

Sabine Luypaert over Verzonnen Waarheden: '... hij is wel veel vriendelijker voor de vrouwen dan Brusselmans.'

Beste Jean,
je manuscript 'Verzonnen Waarheden' bevat een aantal puntige, scherpe
observaties die wel 'ns tot glimlachen of bevestigend knikken aanzetten. Ik raad
je aan om het manuscript naar een aantal uitgevers te sturen.
Veel succes daarmee en vrgr, Herman Brusselmans


Paperback
156 blz
ISBN: 978-90-78935-76-6


Koop dit boek nu in de leeswinkel!



Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .