writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

De Venijnboom

door LieveBeck

coverLaura Lievens is een jonge vrouw die in de ogenschijnlijk veilige wereld van een Vlaamse provinciestad rondfladdert. Intense vriendschappen, een grappige werkomgeving en de kat Darwin omringen haar. Op een nacht geeft ze een lift aan Christophe Vandewalle, eigenaar van de trendy muziekzaak 'Stereophonica' en voortrekker van de vroegere jeugdbende 'De Mods'. Wanneer Laura zich in het web van Christophes verborgen geschiedenis begeeft, verglijdt ze in een complexe en duistere wereld vol begeerte en verraad, vertrouwen en misleiding, waanzin en extremisme.

Haar zorgeloze leven ontaardt in een rollercoaster waarvan het karretje op duizelingwekkende hoogte wordt losgelaten. Ze scheurt naar beneden. Ze weet aan wat ze is begonnen, maar waar zal ze eindigen?

"De Venijnboom" is een roman over kijken en bekeken worden. Kijken naar zichzelf, naar de ander en naar menselijke verhoudingen. Het is een verhaal over macht en onmacht, angst en controle, twijfel en vertrouwen, vriendschap en overgave, leven en dood, hartstocht en liefde, waanzin en zingeving, littekens en loutering.


Luc De Vos
Lieve Beck schrijft er furieus op los en ze klauwt en briest als een venijnige, kwaadaardige kattin. Oppassen geblazen jongens!

Jean-Paul Mulders
Lieve Beck kan absoluut schrijven. Stilistisch staat "De Venijnboom" stevig op zijn poten. Het is gaaf, doorwrocht, af. Ze weet waar ze naartoe wil en ze vertelt het verhaal in een sobere maar doeltreffende stijl.


www.lievebeck.be



Koop dit boek nu in de leeswinkel!



Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .