writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Ik was Paracommando - 15 maanden bij de para's - Kris Rombouts

door writehisstory

coverHopelijk hebben jullie veel plezier beleefd aan het lezen van het boek. Het is allemaal waar gebeurd. Ik kan met trots zeggen dat ik Paracommando ben geweest. Soms was het zwaar en soms niet. Maar ik heb er moeten voor knokken.
Het is zoals ze zeggen:
Je kan gemakkelijk Paracommando worden maar het is veel moeilijker om Paracommando te blijven.
Dat is de pure waarheid. Als je een beetje conditie en karakter hebt geraak je gemakkelijk door de opleiding. Zolang je geen kwetsuren oploopt natuurlijk.
De boodschap is eigenlijk duidelijk. Als je iets wil bereiken moet je ervoor werken. Dat is eenmaal zo en het zal altijd zo blijven.
Meestal worden de Para's bestempeld als crapuul. Gelukkig weet ik dat de meeste Para's goede mensen zijn. Een Para is altijd bereid om een medemens te helpen. Maar dat wordt dikwijls door de pers vergeten. Alleen het negatieve komt in de media. Het is dikwijls zo van: een ex-Para deed dit en een ex-Para deed dat… Maar ze zouden beter het positieve schrijven. Maar dan hebben ze waarschijnlijk niet genoeg plaats in hun gazet !!
Indien jullie later beslissen om Paracommando te willen worden laat jullie dan niet af schrikken door de negatieve reacties van de mensen maar lees mijn boek nog eens. Dan kijk je met heel andere ogen naar onze Paracommando's !!
Daar ben ik zeker van !!

Kris


Koop dit boek nu in de leeswinkel!



Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .