writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Lente

door AaronBarnkracht

Ik heb goesting om te vrijen, poesjes te likken, schaamlippen te zien zwellen en zwetend als een stier het nirwana te beleven. Mijn open laptop verbergt hoe ik de grietjes bestudeer. Bij de bruinharige krullebol verbeeld ik mij netjes kortgeschoren schaamhaar. De geblondeerde vriendin heeft zoetig vaginaal vocht als ze heet staat. Verdomme, mijn erectie doet pijn.
'Waarom ga je dan niet naar de prostituées?' vroeg Katja.
Domme vraag. Hoeren trekken mij niet aan. Betalen wil ik niet.
Maar de tranen en de miserie wil ik ook niet meer. Ik zit vast en strop door het besef dat ik verondersteld word verliefd te zijn of zoiets voor ik plezier beleef aan het ontkleden van slingerende borsten - verdomme seffens ga ik mij aftrekken op het WC maar dan krimp ik ineen bij het gedacht dat de een of andere achter mij komt en ruikt wat ik deed.
Plezier en neuken moet blijkbaar altijd betaald worden: als het niet met geld is, dan moet je betalen met een sleutel van je appartement waar de eigenares van het kutje dat je lul omklemde onbeperkt mag binnen komen, ook in je afwezigheid en stralend de rommel opruimen waar je zelf niets mee in zat. Je wordt dan verondersteld blij en gelukkig te zijn. Ik wil neuken, lachen, spelen, vastbinden en nadien terug alleen zijn.

 

feedback van andere lezers

 • Mistaker
  Volgens mij val je op de verkeerde types (opruimtypes). Stuur zo'n griet maar door, het is een enorme troep bij mij thuis en ik walg van opruimen ;-)

  Groet,
  Greta
 • GoNo2
  Droom rustig verder !
 • Mephistopheles
  Ik wil meestal alleen zijn...
  AaronBarnkracht: zwijgend samen zijn
 • miepe
  een onvervaarde stoerdoener op zijn aller
  ... bravo!
  BEST
  AaronBarnkracht: hm?
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .