writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

frustratie 1

door eisenik

Na twee uur non stop surfgedrag besef ik dat ik enkel op zoek ben naar bevestiging en dat informatie me al lang niet meer interesseert. Een sussende "ja natuurlijk", mijn profiel dat honderd maal per uur bekeken wordt, of de onspontane glimlach van een lesbisch meisje van 18 achter de webcam. Hoe gedreven ik in een hardcorebeat tokkel op het klavier maakt al niet meer uit en de muis kan zichzelf niet meer volgen. Alles online gebeurt evengoed op het gestage veel te trage tempo van dagdagelijks evolueren. 0 nieuwe emails, geen replies op uw thread, 0 personen hebben je blog gelezen, geen kuddo's, geen feedback op je teksten, geen extra score, geen nieuwe vrienden in je netwerk, niemand anders op msn dan 5 minuten geleden… Misschien moet ik maar wat koken, of een afwasje doen, een plaatje draaien of uit het venster naar het plein staren. Daar zitten mensen met voorjaarsbruin op de wangen, lusteloos, maar tevreden. Wellicht zijn ze bij de weinigen die nog minder dan een gig ramgeheugen hebben. Ze stellen zich wellicht niet eens de vraag wanneer internet nu eindelijk gratis zal worden.

 

feedback van andere lezers

  • Magdalena
    smile

    grrrrrr?

    ik weet niet wat kuddo's zijn en alles gebeurt is met een t
    eisenik: thnx
  • miepe
    ik ga je frustreren: er staat een foutje dar=dat

    surfend op zoek gaan naar erkenning is inderdaad frustrerend. ik zie nummertje één, dus heb je vast nog een hele boel prettige frustraties
    eisenik: =)
  • tessy
    Ik vind dit wel leuk om lezen, en er zit ook veel waarheid in.
    Je humeur of goed gevoel laten afhangen van reacties op internet, eigenlijk is het een teken van eenzaamheid...denk ik.
    Ik begrijp bv. niks van het feit dat ik van wildvreemde mensen, waar ik geen enkele overeenkomst mee heb, de vraag krijg om hun vriend te worden via face book.
    Ik weiger dan ook steeds om daar op in te gaan .
    Mijn interpretatie van vriendschap is niet dezelfde, ik ken mensen liever persoonlijk alvorens ze mijn vriend te noemen.

    eisenik: ;-)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .