writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Een woordje uitleg.

door Julien_Maleur

Na het einde van mijn vervolgverhaald 'DE SCHEIDING' (intussen herdoopt tot de roman 'Als liefde haat wordt') ben ik vol goede moed met een nieuw projekt begonnen. Ik had er echt veel zin in om opnieuw bijna dagelijks een aflevering van een nieuwe roman in wording hier te laten publiceren.
En dan sloeg het noodlot toe. Een zwaar accident maakte eind april dat mijn echtgenote moest worden geopereerd aan de linkerhand. Sinds die operatie moet ze elke dag naar het hospitaal worden gebracht in revalidatie, kan ze haar hand niet meer gebruiken. Ik ben nooit een echte huisman geweest. Huishoudelijke taken waren nooit aan mij besteed. Maar sinds dat ongeluk ben ik een ware super moderne huisman geworden en verpleger en chauffeur. Ik heb vooral ondervonden dat al dat huishoudelijk werk zeer erg ondergewaardeerd is. Helaas! Veel tijd had ik niet meer om te schrijven en te publiceren, zodat jullie de voorbije maanden niet echt veel van mij hebben mogen lezen.
Ik hoop dat ik jullie binnen afzienbare tijd, na een hoognodige vakantie in een landhuis in het zuiden van Frankrijk, met mijn nieuw projekt kennis zal kunnen laten maken.

JM

 

feedback van andere lezers

 • tessy
  Huishoudelijk werk word vaak onderschat he.
  Ik wens je vrouw een spoedig volledig herstel toe.
  Julien_Maleur: dank je Tessy
  vg JM
 • GoNo2
  Ik wens jou en je vrouw veel geluk en voorspoed toe !
  Julien_Maleur: Bedankt GoNo2
  vg JM
 • Mistaker
  Tja mijn kwaliteiten liggen ook niet op huishoudelijk vlak (waar wel?) maar ik woon al sinds mijn 21ste alleen en dan leer je het wel een beetje hoewel ik nog steeds een kookramp ben en het altijd een zooitje is bij mij thuis.
  Heel veel sterkte voor jou en je vrouw Julien.

  Groet,
  Greta
  Julien_Maleur: Dank je Greta
  vg JM
 • ivo
  sterkte julien ..
  Julien_Maleur: Dank je Ivo
  vg JM
 • ppe
  spoedig herstel aan je vrouw toegewenst en veel succes met je werk. ik kijk er naar uit :)
  Julien_Maleur: Dank je PPE
  vg JM
 • ghislaine
  Voor je vrouw een spoedig herstel gewenst.
  Julien_Maleur: Dank je Ghislaine.
  groetjes
  JM
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .