writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Geaccepteerde moord

door Zingendevleugel

De leeghaal operatie gebeurd onder zware narcose


Wat gebeurd er tijdens het sterven.


Is een proces duurt lang of kort, mag niet onderbroken worden, omdat de zielstromen zich terug trekt uit het lichaam. Eerst worden de voeten koud, gaat langzaam of vlug door het lijf, de stervende heeft het koud. Als het de hersenen bereikt, krijgt de mens bijna dood ervaringen, beleeft zijn hele leven opnieuw als een film die wordt terug gespoeld. Het raakt in coma kan zien en horen met de geest. Visioenen hoort hemelse zuivere muziek, engelen zingen, ziet het heelal van miljarden sterren die exploderen uit planeten microkosmos. Als de stervende niet meer denkt dan beleeft hij mooie ervaringen met een golf van warmte in het licht voelt ware liefde, gaat in. Het zilveren koord breekt.

Mensen met bijna dood ervaringen, zijn er vol van kunnen het na vertellen, vinden het jammer dat zij weder in het lichaam terug zijn gekeerd op dat moment. Sterven wordt wel omschreven mooier dan de bruiloft. Want het is als thuiskomen.

Het grote gevaar van de leeghaal operatie tijdens het sterven, belet mensen de hemel in te gaan, zien hun dierbaren niet terug, als het natuurlijke sterven onderbroken wordt. Daarom moet een donor een grote flinke dosis narcose ondergaan, om heftige schokken tegen te gaan. Het lichaam protesteert.

Het is moord om organen eruit te snijden terwijl het hart klopt. De dood wordt vast gesteld als er geen polsslag is, na een paar dagen begraven, of verbrand om er zeker van te zijn of het niet schijndood is.

Roofzuchtige rovers doen alles om massa mensen te manipuleren om zoveel mogelijk organen te krijgen het houd de economie in stand, levert grote bedragen op tot ver over de grenzen. Alles wordt ingezet leugens vieren hoogtij. Denke aan de televisie show.
Theuntje op de deurmat, mocht niet onder de naam Jantje, het ging om het zelfde jongetje.

Kinderen worden misbruikt. Omdat zij gebruikt worden, aan de keukentafel wordt het kind gevraagd zijn organen af te staan. Terwijl het kind nog niet verstandelijk ontwikkeld is, Hij zal op volwassen leeftijd zelf mogen beslissen. Het gaat nog verder het verplicht stellen dat iedereen die niet geregistreerd staat, vanzelf donor zal zijn. Dieven pas er voor op. Want het geld de economie kan het volk doof en blind maken. Of zijn het al. De ziekenfonds is ook ingezet, als donor krijg je flinke korting op de premie, dat komt heel veel gezinnen goed uit die onder de armoede grens leven. Eenmaal in de computer dan kom je er niet meer uit.
De mensen verkopen hun zielen hebben zich tot Slaaf gemaakt, De macht heeft de zielen. De wereld is dol.

Hersendood bestaat niet het is een verzonnen woord.
Je bent dood of levend. Waar woord rond.

Een lamp kan uitspringen en in eens weer aanspringen, ook na een paar dagen
In de geschiedenis kan je lezen dat doden opgewekt werden.

Ook al heeft een persoon geen hersensfunctie is er wel wat functie, omdat het hart klopt, want bij elke hartslag pompt het bloed naar alle organen ook naar de hersenen. Die niet reageren omdat hij aan het sterven in diepe coma is. Door zware narcose de hemelpoort onbereikbaar.

Einstein en andere grote denkers filosofen hadden fel geprotesteerd tegen zulke leugens.
Het is van deze tijd het verval de mens slacht afval.


 

feedback van andere lezers

  • jack
    Interessante theorie.
    Hoe sta je dan tgo autopsie? Want men zegt toch dat de ziel van de dode nog 3 dagen rond het lichaam blijft zweven? dat daarna pas die "zilveren draad" volledig afbreekt?
    Je moet wel een beetje op je zinsbouw letten, die klopt hier en daar niet.
    Zingendevleugel: Je hebt gelijk, het is moeilijk om het neer te zetten, omdat ik heel slecht was in taal, ik doe mee omdat ik iets wil vertellen, ik kan mij vinden in je reactie, de volgende wordt hopelijk beter van opbouw, dit laat ik zo, omdat het staat. De ziel blijft niet rondzweven na de dood. Het is liefde die de vlam kan aansteken dank hartelijk dank, ik durfde amper reactie te lezen.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .