writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het verhaal achter een hoofddoek (schokkend)

door Zingendevleugel

Onder een Boerka.

Als de geliefde haar ontmoet raakt zij in de aller hoogste staat van lust beleving van een onbeschrijfelijk gevoel Demonen storten neer in de afgrond.

Orgasme na orgasme volgen elkaar op, zonder enige vorm van lichamelijk contact zwellen de borsten op, de tepels trillen van ongekend genot, voelt de Scepter van haar Heer in een bad vol geurende papavers welriekende geuren van musk in haar vurige orkaan diep door alle sluiers doordringen. Het heilig vuur reinigt lichaam, het kletteren de water spoelen de hersenen schoon.
Het bloed wordt blauw. Zij ontvangt het eeuwige leven verzegeld met De kroon.

Trekt zij tot haar dood, in het openbaar een Boerka aan, want ze heeft afstand gedaan van alle aardse materie. Haar ogen het enige zichtbare omlijnd zij met kolpotlood bloemen op wimpers krullen schrijven zwart, stralen het gouden koninkrijk van smaragd.

Een bruid wacht tot de bruidegom haar komt halen, voor haar geliefde is ze trouw tot in de dood.
De man met blauw bloed zal geen hand schudden van een andere vrouw, dan die voor hem bestemd is.

Samengevat:

Moslim vrouwen kiezen er zelf voor om een hoofddoek te dragen. De mannen uit een andere cultuur Islam onderdrukken de vrouw niet. Het is haar eigen vrije wil om een Boerka of sluier te dragen, omdat zij de geheimen van het spirituele willen leren kennen. Velen zijn geroepen weinig uitverkoren. Het is voor hun ook een lange weg naar bevrijding. Voor hun profeet zullen zij sterven als het er op aan komt.

Het westen had het huiswerk de theorie eerst moeten leren, voordat de grenzen open gingen, want de mens alleen wordt niet binnen gehaald. De koran met alles erop en eraan. Het is onlosmakend verbonden aan elkaar. Interegeren zal nooit gebeuren. Voor hun geloof zullen zij sterven. Naast elkaar leven zal alleen gaan als je de mensen neemt zoals ze zijn onvoorwaardelijk. Gebeurd het niet, wordt de profeet beledigt keer op keer, dan mag een Imam een moslim met het dragende zwaard bevel geven om de in hun ogen lastpak te vermoorden. Een Imam stelt zich dan boven de wet. Hun profeet Mohammed geeft opdrachten via de heilige schrift.

Het is Allah wil dat het hele westen zich bekeerd tot de Islam, Gods dag komt, geeft opdracht dat alle kelen van Christenen doorgesneden moeten worden, ze vragen eerst wie je aan hangt. De niet gelovigen, moeten moslim worden zo niet dan wordt je gedood.


Geert Wilders ziet het goed. Het dreigend gevaar. De huidige regering is blind, onwetend best wel dwaas om hun broeder af te vallen.

Pim Fortuin Theo van Gogh is op koelbloedige wijze vermoord door de hoofdschuldige Imam die een moslim in dit geval een bekeerde Nederlander die eeuwig zal zwijgen, gelooft in het paradijs waar hij omringd zal worden door de mooiste vrouwen, is hij getransformeerd tot hoge moslim met een rang tot Hiatt met zwaard in gordel. In wezen is hij niet de hoofdschuldige praten zal hij nooit doen voor profeet heeft hij zijn leven geofferd.
Naam Volkert van der G.

Geert oer Hollandse man niks mis mee staat op de doden lijst. Hoe mag dit gebeuren? Onbegrijpelijk dat hij niet wordt gehoord.
Dit kabinet heeft het hele Nederlandse volk in gevaar gebracht, door mee te hebben gedaan aan een illegale zinloze oorlog.

Het is waakzaam toezien tot de bommen hier ook gaan ontploffen.
Want de schuld zal hoe dan ook zijn tol eisen.

Al zal je de profeet Mohammed keer op keer beledigen , elke straat vol hangen met aan iedere deur leuzen met foto van de profeet Mohammed. Al zal er iedere avond een theater voorstelling gegeven worden waar de profeet Mohammed keer op keer belachelijk wordt gemaakt. Al zal je Mohammed ontelbare keren vervloeken. Al zal je in Nederland de Koran verbieden. Al zal ieder mens zijn vinger opsteken tegen de Islam. Al zal je de profeet verwensen tot de laagste diersoort, al zal je elke Moskee afbreken.
Al zal je alle hoofddoeken verbieden. Het bloed niet! In het geloof moet je overal boven staan.
Dan nog heeft een Imam niet het recht een huurling; opdracht te geven om mensen te vermoorden, of met de dood te bedreigen.

Het moorden wordt door het huidige kabinet getolereerd. Mogen met hun leer boven de wet staan.
Volkert van de G is het slachtoffer van de Imam. een huurling die de opdracht heeft uitgevoerd, hij kon niet anders dan gehoorzamen, omdat de hogere hem de opdracht heeft gegeven.

Zijn de machthebbers in de kamer blind? Ja! want zij leven uit onderbuik gevoelens, emotioneel niet stabiel.
Het zijn slaven geworden van de Islamitische cultuur. De christelijke partijen zijn onbewust aanhangers van Mohammed, zij doen als de leer uit de Koran de wet van oog om oog tand om tand, heeft niets met Christus te maken, het zijn werkers der wetteloosheid, er is zoveel bloedschuld dat is nooit meer in te lossen.







 

feedback van andere lezers

  • Johan
    Kan het niet laten even te reageren. Heb heel lang getwijfeld tussen "uitstekend" of "niet goed" want het gaat beide richtingen uit. Ik vind het statement op zich gedurfd en bewonderenswaardig, de stijl meer dan goed. Maar alhoewel heel wat culturele aspecten aan bod komen beperk ik me toch tot de aanzet die gegeven wordt door de titel: hoofddoek. En boerka (al zijn beide totaal niet vergelijkbaar, noch qua impact, noch qua symboliek. De uiteindelijke "niet goed" komt er door één enkele stelling: zij kiezen ervoor. Nogmaals, echt bewondering maar je hebt gewoon geen flauw idee waarover je praat. Heb zelf ook het lef gehad een gedicht te schrijven over de boerka. Maar weet je, ik heb een jaar lang tussen de boerka's geleefd, ben ondergedompeld geweest in één van de meest hypocriete samenlevingen die er is. En ik kan me niet van de indruk ontdoen dat jij iets prachtig geschreven hebt... maar geen flauw benul hebt waarover. Ik heb het niet gecheckt, weet niet eens of je een man of een vrouw bent. Maar jij neemt een stelling in die dermate schrijnend is voor de vrouwen in die cultuur dat ik dit prachtige schrijfsel enkel uitermate kan afkeuren...
    Zingendevleugel: Allereerst hartelijk dank voor het lezen, ik weet goed waar over ik schrijf uit kennis eerste hand daarnaast lectuur. Het verhaal gaat twee kanten uit dat klopt,. Het heeft ook twee kanten, Het kan niet samen met democratie,. Het is een eigen cultuur, met de overtuiging dat er een God is en dat is Allah de baas van Hemel en aarde. Het doel achter de schone sluiers is ieder mens tot moslim maken, als kankergezwellen dringen zij het westen in en metasteren.
    Hun eigen land is veel groter, daar hoort ook hun cultuur. Of je moet alles erbij nemen. Dat schijnt niet te gaan. De Imam hier overtreed herhaaldelijk de Nederlandse wet, het bewijs was zojuist op de televisie.
    De eerste overtreding is het uitvoeren van moord. Het bewijs is er.
    De tweede overtreding is de sharia uitvoeren bigamie wordt door Imam ingezegend. Derde overtreding het bedreigen van een politicus met de dood. Het wordt door een blinde regering getolereerd. De Islam heeft mooie beeldspraak. De duivel zit ook in de koran, vandaar dat het twee keerzijde heeft. Goed en kwaad.
    Alle Imams direct het land uitzetten zij overtreden de wet.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .