writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Blauw bloed

door Zingendevleugel

Met lichte tred komt hij uit de wolken loopt met gemak over het water in stralen van goud licht, door het heilig vuur verlicht heeft blauw bloed.

Omdat ik wel eens het geluid hoor dat het niet bestaat, daagt het uit om er over te schrijven.

Een volmaakt mens heeft blauw bloed is volkomen zuiver, zijn zijn geest is waarheid. Niemand op aarde heeft het, het bestaat wel degelijk.
Toen de eerste mensen in het paradijs leefden het hof van Eden, waren zij onsterfelijk, totdat zij kennis van goed en kwaad proefden uit een appel van de verboden boom, zagen zij plots dat zij naakt waren, en voelden schaamte, het levende stromende water door hun ziel werd verontreinigt, verdreven uit hun eeuwige woning.

De mensen moesten de woeste aarde bewonen en bewerken , zij werden achthonderd jaar gemiddeld, raakten steeds verder van huis door meer kennis. Ziekten kwamen om de hoek kijken omdat het bloed meer en meer verontreinigde,
werd roder en dikker, hun levensduur werd korter.

Een lange tijd later werd er een kind geboren uit een maagd met blauw bloed. Hij droeg de gouden kroon, de koning, kon wonderen verrichten over het water lopen deed de storm op zijn bevel liggen, wekte doden op, genas zieken. Werd op de meest gruwelijke wijze afgeslacht door een machtige barbaar, een nep koning met vies smerig vervuild bloed door jaloezie gedreven.

Het is goed voor te stellen dat je het geluid hoort dat blauw bloed niet bestaat, omdat niemand het heeft.
uit de bron is al het leven ontstaan. Naarmate de tijd verstrijkt nemen ongeneeslijke ziektes toe, door meer en meer kennis, wordt de macht groter, lijd tot zeer vroege dood. Kanker de grote woekeraar een op de drie krijgt het, hart en vaat ziekten, suiker ziekten, het allerergste is wel dat een mens ook zijn verstand kan verliezen. Het gebeurd door hebzucht de grootste moordenaar berooft schepsels van het geloof. Dan is er geen hoop.










 

feedback van andere lezers

  • GoNo2
    mijn bloed bestaat uit arseen en cyanide
    Zingendevleugel: jij zeg het dank je voor het lezen en reactie
  • ivo
    een werkelijkheid die geen werkelijkheid is maakt de verwardheid enkel groter voor hen die niet weten wat werkelijkheid is..
    Zingendevleugel: mooie filosofische woorden dank je
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .