writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door koyaanisqatsi

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  mooi mooi heel interessant en terecht ..
  koyaanisqatsi: met vakantie-excuses voor de lange onderbreking... ;-)
 • Ghislaine
  De ontsporing in de andere relegieen dwingen ons niet tot dergelijke maatregels. De verbanning van Kerstbomen in onze openbare diensten is er gekomen door toedoen van de Islam. Daarom, vodden tussen hun vier muren, op straat zonder die balen. En alle helemaal zonder burka graag. Daar kan onder zitten wat wil en als die maatregel er was doorgekomen mochten we geen fouillering meer doen. Er is een andere mogelijkheid met de laatste groep: Afschieten!!
  koyaanisqatsi: Afschieten? Bedoel je zoals Oulematou Niangadou en de kleine Luna, misschien?
 • jack
  KWadraat! :-)

  De vakantie heeft u duidelijk deugd gedaan!
  Je beschrijft de geestestoestand van je hoofdpersonage prachtig.
  En ook die dialoog is erg overtuigend. Zo overtuigend zelfs, dat ik me afvraag of hij misschien echt heeft plaatsgevonden?

  Hoe het ook zij: heel knap stuk!
  koyaanisqatsi: Chukran!! ;-)
 • ppe
  Prachtig stuk

  heb er van genoten. dialoog vind ik ook overtuigend maar had wel interessant gevonden als je nu ipv die Viljoen iemand had gehaald die wat minder brainwashed. dat zou discussie harder maken volgens mij
  maar dat zal ongetwijfeld meer energie vergen :)
  koyaanisqatsi: Viljoen is een verwijzing naar een 'groot islamkenner' die niet zo lang geleden een 'boek' over het onderwerp heeft uitgegeven en al jaren poging doen om een heel land te brainwashen. (Waar hij nog in slaagt ook)
 • Mephistopheles
  Welcome back in Vlaanderen vakantieland, my friend
  graag gelezen,
  bierdrinkende groet
  koyaanisqatsi: santé! ,-)
 • manono
  Ik vind de argumenten van Viljoen (wat een ongelukkige naam!) niet uit de lucht gegrepen.
  Volgens mij is er wel een teken aan de wand. In Humo is een heel artikel gewijd aan een nieuw boek met vermelding van andere boeken die bestempeld worden als paniekzaaiers.
  Ik heb geen enkele gelezen maar stel vast dat hun verschijning wel degelijk een teken aan de wand is.

  Wat 'brainwashen' betreft : dat gebeurt overal en door alle instanties, zelfs opvoeding is een vorm van brainwashen. De kunst is om objectief te blijven en een bepaalde immuniteit aan te kweken. Zeer moeilijk!
  koyaanisqatsi: Bedoel je die (laatste) Humo waarin de Humoreporter De Winter een Islamkenner noemt? Wat is de volgende stap? Goebbels een specialist in het Jodendom noemen?
  De auteur van dat boek vermeld o.a. dat vrouwenbesnijdenis in Oost-Afrika als een islamitem in andere Islamregio's afgekeurd wordt. Zoveel weet de brave man er dus vanaf: vrouwenbesnijdenis dateert van lang voor de Islam en heeft er dus geen yota mee te maken. In hetzelfde interview beweert de auteur dat hij minder van de Islam afweet dan de moslims. Vanuit een bepaald oogpunt kan je dan maar beter geen boek over de Islam schrijven. Want een meerderheid van de moslims weet geen bal van de Islam af. (vandaar dat ze ook zo kwetsbaar zijn voor manipulatie)
  De Islam bedreigend voor het Westen? Zullen we eens aan de Irakezen en Palestijnen gaan vragen...
 • Wee
  Knap!
  x
  koyaanisqatsi: thnks
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .