writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Brief aan de ouders van Kinderopvang 't Gouden Nootje

door GoNo2

Gezien Kind & Gezin mij geschrapt heeft als onthaalvader, op aanraden van de Staatsveiligheid, kan ik niet langer instaan voor de opvang van uw kinderen.
De foto die hier aan de muur hangt, is een foto van Pantani met bandana en niet een foto van ene Osama Bin Schuiven. Bij mijn weten reed Pantani zonder baard en met een kletskop door z'n toenmalige leven. Het verschil zit hem niet alleen in het uiterlijk, maar ook in de houding op z'n fiets. Hetgeen hij vasthoudt in z'n handen is z'n stuur en helemaal geen Kalashnikov, zoals beweert wordt in diverse kranten. Ik heb steeds met hart en ziel uw kinderen vertroeteld ongeacht afkomst of religie. De allochtone kindjes, die aan m'n zorgen werden toevertrouwd, werden zelfs met hun bedjes richting Mekka geplaatst. De autochtone kindjes richting Basiliek van Koekelberg, de vrijzinnigen richting Drielandenpunt.
Zoals u weet zal ik geen fiscale attesten meer kunnen afgeven, gezien m'n schrapping. Derhalve bent u uw lieve centjes kwijt en kunt u niet langer deze onkost aftrekken van de belastingen.
Na onderzoek is gebleken dat ik foto's zou opgehangen hebben van kolonel Kadhaffi en PLO-leider Arafat met theedoek. Dit strookt niet met de werkelijkheid, de foto's zijn van prins Filip op z'n missie in het Midden-Oosten. Maar met z'n nieuwe look is dat, ik geef het toe, verwarrend. De vrouw (?) naast hem in boerka is wel degelijk prinses Mathilda, perfect herkenbaar aan haar kroontje op haar bedekte hoofd. En nee, die ezel op de achtergrond is geen lid van de regering, hoewel er overeenkomsten zijn.
Naast de bijbel, de koran, de talmoed en de " Dag Iedereen" lag er geen andere lectuur in de leefkamer. Of het moet zijn dat " Nijntje" gerekend wordt bij nazi-propaganda. En de man die hier alle dagen verdachte brieven en pakjes brengt is geen gewezen lid van de SS, maar de postbode die hier al jaren tot ieders tevredenheid z'n ronde doet.
Zoals u kunt zien en horen, kan ik alle tenmijnelaste gelegde beweringen weerleggen. Daarom durf ik ook vragen om de petitie in bijlage te ondertekenen. Uw kinderen zijn het waard om een gedegen en betere toekomst te krijgen. Zonder verregaande betutteling van allerlei overheden, die zelf de pamper nog niet ontgroeit zijn en nog niet alleen op 't potteke kunnen pissen. Daarom en alleen daarom vraag ik uw steun zodat Kinderopvang 't Gouden Nootje, kortweg 't GoNootje, open kan blijven.
Gelieve niet te komen betogen voor het Kinderopvang, gezien er constant een helicopter in de lucht hangt om alles te filmen. En die zwarte camionette met opschrift " Bloemen voor de Vrede" is een captatiewagen van de Staatsveiligheid. Die mannen met hun lijkbiddersgezichten en zonnebril zijn de Blues Brothers niet, die hadden geen oortjes h? Maar dit terzijde, 't is maar dat u het weet.

Op 31 september a.s. houden wij een stille wake met aansluitend een stille optocht naar de Grote Markt
Vertrekpunt: Kinderopvang 't GoNootje om 19:00
Aankomst ( als er geen rellen uitbreken ) ongeveer om 21:00.

Ik hoop op een talrijke en overweldigende opkomst.

Uw nog immer tot uw dienstzijnde onthaalvader

GoNo

 

feedback van andere lezers

 • koyaanisqatsi
  Ze moesten dit op de voorpagina's van alle kranten zetten! ;-)
  GoNo2: Dank u!
 • Mistaker
  Een collega van me heeft o.i.v. jullie prins Filip zijn baard laten staan.
  Erg leuk verhaal!

  Groet,
  Greta
  GoNo2: Dank u!
 • Magdalena
  SUBLIEM!!
  Nol, kun je dit niet naar alle kranten en dagbladen sturen? Dit is echt schitterend!
  GoNo2: Dank u!
 • ivo
  schitterend .. echt waar
  GoNo2: Dank u!
 • Ghislaine
  Ik mag niet reageren als flik maar jij mag mijn collega's niet aanvallen h, staatsveiligheid zijn de flikken onder de flikken.
  GoNo2: Welke staat? Staat van ontbinding? Ik heb het laten lezen door een collega van u en die moest eens goed lachen...
 • Mephistopheles
  het zou inderdaad niet slecht passen in een gazet
  GoNo2: Dank u!
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .