writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Een woordje uitleg.

door GoNo2


ik ben zo naief geweest bepaalde personen te geloven. Mijn schuldenlast is niet hoger dan 1OOO . Deze schulden zijn voornamelijk veroorzaakt door het blindelings tekenen van een Mobistarabonnement met looptijd van twee jaar. ik ben veroordeeld door de rechtbank om dat abonnement volledig te betalen. Kosten alles samen meer dan 400 . Door omstandigheden kon ik deze schuld niet langer afbetalen ( ziekte en bijkomende dokterskosten). toen kwam er een afrekening binnen van de electriciteit, kosten 503, 72. Ik had nog wat geld gespaard, maar dat heb ik gebruikt om een vriend in nood te helpen. Maar spijtig genoeg is hij verongelukt op weg naar z'n ontwenningskuur. Samenloop van omstandigheden. komt dan nog rekeningen van internet, en de afbetaling van m'n pc en tv. Allemaal perfect betaalbaar zolang ik werk had. Maar met een vergoeding van +/- 833 loop je niet ver. Dus probeer ik te bezuinigen op m'n medicamenten voor m'n hart en bloeddruk. Ik heb geen ademruimte en zit alle dagen met stress. Gewoon omdat ik bang ben dat er weer een deurwaarder zal komen opdagen. Misschien lijkt een bedrag van 1000 niet veel, maar voor mij wel.
Ik ben een trots persoon en wil zeker niet overkomen als een profiteur. Ik zoek me te pletter om werk te vinden, maar op bijna 55-jarige leeftijd valt dat niet mee.
Degenen die me willen helpen, ben ik dankbaar. Ik ben bereid een overeenkomst af te sluiten met eventueel intresten erbij.
Hopelijk begrijpt men nu hoe het zover kunnen komen is en word ik niet veroordeeld om wat ik hier geschreven heb.

mijn rekeningnr is : 750- 9417662-90

Mvg

GoNo

 

feedback van andere lezers

 • Peerke
  Laatste regel: Word ik (zonder t).

  Zelf heb ik geen abonnement. Geen tv zelfs. en een goedkope laptop. Scheelt handenvol geld.

  Als je geld van me wilt moet je me maar even mailen:
  Peetlangen@live.nl
  GoNo2: Dank u!
 • Ghislaine
  Gelukkig mag ik niet met de auto zover rijden anders ging je geheid over me knie Gono!! Je bespaard niets op je medicijnen, gehoord, niks, nada, nothing. Er zijn vast en zeker nog andere en veel minder belangrijke dingen waarop je bezuinigen kunt. Anders komt dit lelijke mensje naar je toe en riskeert ze graag een paar dagen total loss op je vloer desnoods, want ik geraak niet meer terug thuis.
  GoNo2: Dank u!
 • Magdalena
  Ik volg Ghislaine opnieuw: absoluut niet besparen op je medicamenten verdikke!
  Ik denk dat veel mensen de verschrikkelijke afrekeningen van electrabel kennen.

  With a little help of your friends gaat dit allemaal wel lukken.
  GoNo2: Dank u!
 • Mephistopheles
  Ja 't zijn een bende klootzakken. Drie jaar geleden stond ik 1500euro in het rood, so I know how you feel
Er zijn 19 bezoekers online, waarvan 0 leden: .