writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De ziekte.

door verf



Kent u het ziektebeeld, dwang neurotisch kuisen. Het is een verschrikkelijke ziekte. Diegenen die er onder lijden vinden zichzelf SUPPER normaal iedereen die hun ziektebeeld niet deelt vinden ze niet normaal ze vinden die, in hun ogen, abnormaliteit zo bedreigend dat ze vinden dat ze het absolute recht hebben met alle middelen die abnormaliteit te vernietigen. Manipulatie bedrog verraad niks is hen ter min om, in hun ogen, bedreigende levenswijze te doen stoppen. Een paar jaar geleden waren ze zelfs op TV te zien. ze waren aan het jammeren over het lijfke dat Burgemeester Jansens droeg ze zouden er zeker niet voor stemmen. Dat politiek gaat over ideeën niet over plastrons en lijfkes dat konden ze niet vaten. Wie niet dwangneurotisch kuist kwam er niet in stelt u voor dat al die bacteriën hun geboende lijven zou attaqueren. Zuiverheid is hun hoogste goed. Zij zijn zuiver. Als ge dat maar weet. Het liefst zouden ze de abnormalen zo ver mogelijk van hen verwijdert zien.
Er is een theorie die stelt dat, astma veroorzaakt wordt door het dwang neurotisch kuisen, kinderen die niet blootgesteld werden aan een aantal bacteriën bouwen geen weerstand op zo danig dat ze op volwassen leeftijd onderhevig zijn aan allergieën allerlei. En de dwang neurotisch kruisers die kuisen voort. Ze zullen kuisen tot ze denken dat iedere bacterie hebben gedood daarbij zullen niemand sparen iedere vieze vuile bacterie moet weg.
Een groot deel van de mens bestaat uit bacteriën. In ons darmen de plooien op onze mooi geboend lichaam het zit er vol ze zijn zo klein dat er duizenden op een vingernagel te vinden zijn. Zonder bacterie geen mens. Het zou bijna grappig zijn als het niet zo tragisch was iedere keer dat de dwang neurotisch kruisers met over overvloedig veel zeep denken dat ze weer een veeg beestjes vernietigd hebben, hebben ze in werkelijkheid de soep van beestjes op hun lijf herverdeeld. Jaren geleden bestond er zoiets als de vaopna strip die bleek gemaakt te zijn met Ieperiet het gifgas wereld wijd bekend als het eerste gebruikte GIF GAS uit de tweede wereld oorlog. Op dat moment dacht ik wat een waanzin de dwang neurotisch kuisers besproeien hun huizen met in sommigen gevallen gevaarlijke chemische troep daarna hangen ze er een lap gif gas.

 

feedback van andere lezers

  • Magdalena
    Grinnik!
    Dit is waarheid, simpele waarheid, op zo'n komische manier gebracht :).
    Schitterend!
    verf: dank u voor uw fb en voor uw opmerkingen
    groeten ed
  • MarieChristine
    Goed beschreven. Ik denk dat iedereen wel zo iemand kent.
    verf: dank u voor uw fb en voor uw opmerkingen
    groeten ed
  • hettie35
    Heel goed beschreven, ik denk dat je echt medelijden moet
    hebben want het niet direkt de gemakkelijkste manier van leven
    groetjes Hettie
    verf: dank u voor uw fb en voor uw opmerkingen
    groeten ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .