writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

DE ZOMMER.

door verf

Het was niet de zomer die op het café terras kwam zitten het was een man met de naam van een ander jaergetijde. Het baasje van een party wiens politiek ik zo walgelijk vind dat ik zelfs zijn naam niet wil vermelden. Hij zette zich aan een tafeltje naast mij. Op 10 cm afstand ik kon hem niet alleen zien ik kon hem ook ruiken. De meeste bezoekers van het café kenden hem niet want het waren zoals sommigen hen noemen vreemdelingen. De enigen die hem herkenden waren grappig genoeg twee Russische jongeren die stilletjes verontwaardigd aan een Antwerpse man hun beklag deden. De Antwerpse man zei dat iedereen in hun stad het recht had om ongestoord aan een café tafel te ziften. Naast de man met de ijskoude naam zaten twee van zijn medestanders duidelijk dwang neurotisch kuisers.

 

feedback van andere lezers

  • MarieChristine
    Je korte tekst heeft een rare opbouw en je geeft de lezer niet veel informatie. Maar toch vond ik het plezant om uit te vissen over wie het gaat, en ik heb het gevonden. Natuurlijk zal ook ik zijn naam niet vermelden.
    Groetjes, M-Ch.
    verf: dank u voor uw fb en voor uw opmerkingen
    groeten ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .