writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

ZIJN verhaal 6.

door GoNo2
Philly voelde de druk van het lemmet in z'n nek. Hoorde dit ook al bij wurgseks? Zoveel te beter, dacht hij. Alles moet kunnen. Maar iets in hem zei dat het niet klopte, hij had toch de touwtjes in handen? 't Gaf hem een kick te weten dat Staartje geen poesje was om zonder handschoenen aan te pakken. Waarom zou hij haar doden? Ze kon misschien z'n partner in crime worden? Samen genieten is zoveel beter dan alleen hé?
Hij voelde een hand die hem met geweldige kracht achteruit trok. Die hem meters verder op de klinkers van de parking deed terechtkomen. Hij was er nu wel zeker van dat er iets niet in de haak was. Of droomde hij dit alles?
Rond Philly stonden de personeelsleden van het restaurant. De chefkok keek hem met een grimmige blik in z'n ogen aan, een verbeten trek rond z'n mond.
" Verdomde klootzak, vuile smeerlap..."was alles wat de chef zei en hij plantte z'n rechtervoet in de ribben van Philly. Philly hapte voor de tweede keer die nacht naar adem. Zij het deze keer met minder genot.
" Fuck you..."was alles wat hij kon uitbrengen, dat had hij geleerd van de tv en gezien de context van het verhaal geheel op z'n plaats zijnde.
" Fuck you? Ik zal je leren fucken, onnozelaar..."en een tweede trap kwam recht op z'n kin terecht. Terecht, zou ik zo zeggen.
Philly zag sterretjes, in alle kleuren van de regenboog. Voelde zich zo'n beetje als het sterrenmeisje, alleen telde hij er meer dan tweeenvijftig. Hij kon ze bijna aanraken met z'n hand, maar z'n conditie liet het hem niet toe. Ik ben laag gevallen was z'n bedenking voor het licht uitging.
Staartje keek toe met een volslagen krankzinnige blik in haar schele ogen. Ze begreep er niets van. Naast haar stond de dame met haar saltomakende hondje, dat nog naar overdadig wijngebruik stonk.
Vanuit haar liggende positie zag ze dat de dame in kwestie verrekt mooie benen had. Waar een mens allemaal niet aan denkt hé? Staartje herinnerde zich het avontuurtje dat ze enkele maanden geleden gehad had. Met een vrouw, 't was weer eens iets anders. En ja, ze had er van genoten.
" Wat heeft die klootzak met je aangericht?"hoorde ze de dame vragen.
Ze schrok van de dame haar stem. 't Was een melodieuze stem, zacht als een zwoele zomerbriesje.
" 'k Weet het niet, 't ging allemaal zo vlug..."
Ze wist het wel, maar twijfelde tussen de waarheid zeggen of verder het slachtoffer spelen. Haar hand ging achteloos naar haar handtas. Haar handtas waarin haar kleine pistool zat. Een pistool dat ze in geval van nood steeds bij zich had. En ze wist hoe ze het moest gebruiken. Ze had niet veel tijd meer, moest een beslissing nemen voor de politie zou arriveren. Haar besluit stond ineens vast. Ze trok de handtas naar zich toe...

©GoNo

 

feedback van andere lezers

 • Mariechristine
  Gelezen en goedgekeurd.
  M-Ch.
  GoNo2: Dank u, o meesteres van het geschreven woord...:-)
 • manono
  Wie had dat van Staartje gedacht. Zo zie je maar, hé.
  GoNo2: Ik niet, 'k val compleet uit de lucht hé?
 • hettie35
  Mooi om te lezen,
  groetjes Hettie
  GoNo2: Dank u!
 • silvia
  leest als een trein :-)
  ik kijk al uit naar het volgende deel

  GoNo2: Ik ook!
 • jan
  ik mis de echte GoNohumor...


  GoNo2: Ik ook!
 • tessy
  heerlijk om volgen, lach me een kriek :-)
  GoNo2: Ik ook!
 • Ghislaine
  Ik ben benieuwd naar het volgende deel.
  GoNo2: Komt er aan !
 • Mistaker
  Dat is nog eens een wending! ik ben het wel eens met Jan.

  Groet,
  Greta
  GoNo2: Dankuwel!
Er zijn 16 bezoekers online, waarvan 0 leden: .