writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Buren-vrienden 4.

door GoNo2Jan en Annemarie zitten aan de bar, gezellig te keuvelen over koetjes en kalfjes. Af en toe legt Jan z'n hand quasi onverschillig op het welgevormde dijbeen van Annemarie. Z'n hand raakt lichtjes de binnenkant van haar dijen. Vluchtig. Ze kijkt hem aan met haar prachtige ogen, haar mond nodigt uit tot meer. Ze zijn al toe aan hun derde cocktail en het lijkt hen alleen maar nog meer op te hitsen. Jan wil z'n hand terugtrekken, maar ze houdt hem tegen. Er is geen volk in de bar, buiten twee kleine Japannertjes die druk in de weer zijn met fotootjes te trekken van het meubilair en henzelf. Ze besteden er geen aandacht aan.
" Ik wil je...."fluistert ze in z'n oor.
De barman wil ook wel, maar moet zich afzijdig houden.
" Lieverd, ik wil je ook, maar dat zal moeilijk gaan hier hé?"
" Moeilijk gaat ook, er moet hier toch wel ergens een plekje zijn in dit verdomde recreatiegat waar we ons kunnen afzonderen?"
" En het risico lopen dat Michael ons zal betrappen?"
De barman wil onmiddellijk z'n kamer ter beschikking stellen, maar dan zonder die kwast die naast haar zit.

Lily heeft Michaels penis uit z'n short gehaald. Michael weet niet wat hem overkomt, zo geconcentreerd zit hij naar de avonturen van Heidi in Tirol te kijken. Net op het moment dat Heidi van genot begint te jodelen, voelt hij een zachte vrouwenhand in z'n short. Lily heeft z'n knots nu stevig te pakken, laat haar hand in ritmisch beweging op en neer glijden. Bukt zich en likt er aan met haar tong. Michael voelt haar hete adem. Kijkt neer op Lily, grijpt naar haar borsten en begint ze te kneden alsof het deeg van de bakker is.
" Lily, wat ben je aan het doen?"
Da's één van de stomste vragen die een mens kan stellen. Wat een onnozelaar. Wat denk je, Michael? Dat ze aan het knikkeren is?
" Ik ben klarinet aan 't spelen, wat dacht je?"
Lily staat recht, een beetje teleurgesteld.
Michael neemt haar handen en trekt haar naar zich toe. Ze gaat schrijlings op hem zitten. Voelt z'n harde soldaat die nog altijd in ' geef-acht 'staat. Ze trekt haar slipje opzij, leidt hem naar haar vochtige grot. Michael glijdt naar binnen....

" Ik ga m'n zonnebril halen en dan gaan we op verkenning in het park. Wacht hier op mij, ik ben zo terug; Binnen vijf minuutjes..."
Ze kust hem op z'n wang en verdwijnt als een hinde naar de bungalow. Jan krijgt zelfs de kans niet om iets te zeggen. Doet er ook niet toe.
" Barman, nog een cocktail a.u.b.?"
De barman doet wat van hem gevraagd wordt en maakt nog een cocktail à la maison klaar. Eentje om met uw klieken en klakken steil achterover te vallen. Dat zal hem leren, hij lust die verwaande kwast niet. Vraag hem niet waarom, da's iets tussen venten. Het ingeboren jachtinstinct, misschien, die hen plots tot rivalen maakt? Er zijn oorlogen gevoerd om de gunsten van een vrouw. Moorden gepleegd ook als de passie oplaait. Hele encyclopedieën kan men bijéén schrijven over dit onderwerp. Over haat en liefde die zo dicht bij elkaar liggen.
Annemarie kijkt door het raam van de living. Pal in de ogen van Lily. Een glimlach verschijnt op haar gezicht. Van beiden...

©GoNo

 

feedback van andere lezers

 • Dora
  Dacht ik het niet?
  Ha ha Gono in de bocht, leuk gedaan.
  GoNo2: Dank u!
 • ivo
  jaja, nattigheid is iets vreemd als je het voelt ...
  GoNo2: Dank u!
 • Wee
  Had ook al een vermoeden.
  Happy end?
  GoNo2: Dank u!
Er zijn 9 bezoekers online, waarvan 0 leden: .