writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Hitler, Stalin, VOKA, rook, cocaine. En hoe het rookverbod omzeild kan worden.

door verf


Blijkbaar is men vergeten dat de reden voor de massa moorden onder Hitler en Stalin er kwamen om de GEZONDHEID van het Germaanse Arische RAS / de ideale NIEUWE MENS te beschermen. Religieuzen, zigeuners werden vermoorde omdat ze onproductief waren. Religieuzen en zigeuners 'werken niet'. Homoseksuelen werden vermoord omdat ze ONNATUURLIJK werden bevonden. Fysische en geestelijk gehandicapten omdat ze niet pasten in het beeld van het ideale gezonde Germaanse Arische volk / DE NIEUWE MENS .
Met wetenschappelijke bewijzen aangereikt door nazi wetenschapers die hun geloof lieten primeren op de wetenschappelijke waarheid.
Hitler vermoorde ze onmiddellijk. Stalin sloot ze op in werkkampen waar men werkten tot der dood. Hoe minder men werkte hoe minder voedsel men kreeg. De stalinisten persten mensen uit zoals men een citroen uitperst. In het Russisch betekent ARBEIDER / ROBOT
Wat zijn de redenen voor het rook verbod? De gezondheid ! ! !.
Wat zei de voorzitter van voka 'iedereen die meer dan twee jaar werkeloos is wordt opgesloten in beschutte werkplaatsen of in psychiatrische instellingen.
Waarom wordt alcohol niet verboden -WHO rapport: alcohol zorgt voor 2.5 miljoen doden per jaar wereld wijd?
Waarom wordt roken verboden? Omdat het te oosters is?
In de wereld van Wilders en consoorten zuipt de gezonde westers mens alcohol. De oosterse mens - de islamiet - drinkt geen alcohol maar rookt. Het rookverbod zonder keuze is de kers op de taart van de oorlog die Wilders voert tegen de 'islamisering'.
Ondertussen zitten de westerse gevangenissen voor de helft vol met diegenen die iets 'verkeerd' rookten.
Op het roken op café staan geld straffen die wanneer er niet betaald wordt vervangen worden in gevangenisstraffen. Straks zitten in de al overvolle gevangenissen de hard nukkige blijvende rokers. Maar omdat straffen onder de drie jaar niet meer uitgevoerd worden kan men straffeloos blijven roken.
De reactie van het westen op de moordpartijen op voornamelijk joodse religieuzen kwam er toen hitler ook de cristelijke en protestantse religieuzen naar de slachtbanken begon te voeren. Dat was duidelijk voor het westen een brug te ver. Zie het gedicht geschreven door een protestantse religieus eerst werden de anderen weggevoerd straks staan ze aan onze deur.
Hitler en zijn nazi's WAREN GEEN atheïsten nazi's ze geloofden in de ouden Germaanse goden.
Het haken kruis was gestolen en betekent tot nu toe in Indië ….. VREDE.
Probeer het u eens voor te stellen. Nazi Duitsland hing vol hakken kruisen die betekende VREDE VREDE…. VREDE ….. VREDE…… VREDE…… voor de gezonde productieve Germaanse mens. HET PLEPS. DE SLAVEN.
Het heren volk / de voorhoede deed alles wat de slaven niet mochten. Hitler en co zaten aan de cocaïne. De drug van de zuiverheid. Het is wit en het schittert.
Hoeveel van die huidige zuiverheids fanaten die achter het rookverbod staan hangen met hun neus in de cocaïne?
Er moet toch iemand die tonnen coca die al 40 jaar de illegale markten bestormen - zonder belasting - in hun neus steken. Het huidige heren volk / de voorhoede ?
Blijkbaar herhaalt de geschiedenis zich. Maar zeg niet dat u het niet wist.

 

Er zijn 15 bezoekers online, waarvan 0 leden: .