writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

ongetiteld 1000

door warket

Zondaar in alledagelijksheid. Ik pluk netels, manipuleer chaos in de tuin. Tochdog gaat alles verder met een potloodslijper enzo. Soms slaat een zin als een zweepslag door mijn hoofd, verdwijnt...maar nooit uit mij. De dag bleef droog. Geen geschuil achter houtstapels. Wilt u een broodje tonijn? Daarna poetsen we onze tanden onder een olijfboom ergens hier voorlopig ver vandaan.
Mijn potlood verkort. Wie schildert nu de wind met hier en daar een spatie blauw? Strikt noodzakelijk is het niet. Ik trek een pyjama aan. Sensatie...waar staat het uitroepteken op dit toetsenbord? Bewustzijnsvernauwing kan ook.
Warket, neem er dan een fruitige rooie bij. Knetter/krispel/pits/spet. Nu zou ik even nog een vrouw willen zijn; als een luipaard klauwen. Voor een ogenblik ruilen. Ik roep de roedel wel bijeen.
Vokaal slaat de tijd bing-boem-bang. De kerkuil schrikt er niet meer van. Hij is doof en blind. Ik vang muizen voor hem. Een duimreuk. Daarna mag de aarde botsen met een komeet. Niemand valt eraf. Nog even en het wordt nacht met daarna een speciale dag. Hoe ver is het nog? Het is pas halfvier.

 

feedback van andere lezers

  • Hoeselaar
    Gelukkig dat je ook wat zon in het geheel hebt gebonden want er is water genoeg gevallen

    Willi
    warket: Het is een beschrijving Hoeselaar.
  • Dora
    Wat een heerlijkheid weer: met hier en daar een spatie blauw
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .