writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

DE SCHANDKNAAP 10

door koyaanisqatsi

Enkele minuten verstreken. Behalve de stem van de voetbalcommentator, en het geroezemoes op de achtergrond veroorzaakt door het publiek, werd de kamer beheerst door een spannende stilte.
Zo nu en dan loerde de man met begerige ogen naar de schandknaap die in een soort van halve droomtoestand naar de voetbalwedstrijd zat te staren.
Plots duwde hij zich, half grommend, half kreunend, uit de fauteuil. Hij stak de sigaar tussen zijn tanden en stapte met een air die het midden hield tussen arrogant en loom naar een kleine ijskast die bovenop een dressoir stond.
De schandknaap negeerde iedere zucht, iedere beweging. Hij bleef naar het scherm staren alsof het zijn plicht was geen seconde van de uitzending te missen en verroerde geen vin, zelfs niet toen de man voor zijn neus kwam staan en een diep bord gevuld met water voor hem neer zette.
'Een teefje moet op tijd drinken,' bromde de man zonder zijn sigaar van tussen zijn lippen te nemen. Hij liet zich met een doffe plof terug in de fauteuil zakken, wees naar het bord en zei: 'Ga maar op handen en knieën zitten en begin maar op te likken.'
De schandknaap zette zich langzaam maar zeker in de gevraagde houding en begon het water moeizaam met zijn tong naar binnen te lepelen.Na enkele seconden voelde hij de hand van de man tussen zijn bilspleet schuiven. Dikke vingers begonnen zijn billen te kneden tot er een wijsvinger zijn anus binnendrong.
Toeval of niet, op dat ogenblik werd in de voetbalwedstrijd een doelpunt gescoord. De commentator kon zijn vreugde niet op, waarmee zijn objectiviteit meteen naar het land der fabelen werd verwezen, terwijl het publiek zijn geroezemoes omzette in gejoel waar geen eind aan leek te komen.
Onverstoord begon de man in het lichaam van de schandknaap te peuteren. Net zo onverstoord ging de jongen verder met het oplikken van het water dat ondanks de omstandigheden aangenaam smaakte, vooral omdat het perfekt gekoeld was.
Na een tiental seconden trok de man zijn wijsvinger terug. Hij zette zich wat rechter in de fauteuil en trok de sigaar van tussen zijn lippen. Vervolgens boog hij zich lichtjes naar de schandknaap, duwde de billen van de jongen met een duim en wijsvinger open en schoof de sigaar voor iets minder dan de helft van haar lengte naar binnen.
'Oh, meneer de president,' zuchtte hij daarop op een verwijfd toontje tegen zichzelf, waarna hij een net zo belachelijk als vulgair keelgeluid maakte en opnieuw achterover leunde.

 

feedback van andere lezers

 • mephistopheles
  Van wie was de goal?
  koyaanisqatsi: goeie vraag
 • Dora
  Monica zal hem wel anders hebben willen lowinskiene, maar ik neem aan dat het gloeiende punt van de sigaar naar buiten stak.
  Inderdaad. Jij, brengt het meesterlijk beschaafd.
  koyaanisqatsi: Het is echt balanceren hoor... Woorden en uitdrukkingen wikken en wegen. Leuke oefening, behalve voor de schandknaap natuurlijk. ;-)
 • Wee
  Jézus ...
  Bizar, en tóch onwijs goed.
  x
  koyaanisqatsi: Tja... Een verhaal over een schandknaap kan onmogelijk de kunst van het kantklossen beschrijven. Hoewel... Nu zeg ik daar wat... ;-)
 • greta
  HEMEL!!

  Moest even slikken bij deze aflevering, maar jij maakt het licht verteerbaar, door je knipoog-schrijfstijl. Wonderlijk.
  koyaanisqatsi: Met dank aan Bill Clinton!!! :-p
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .