writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

DE SCHANDKNAAP 14

door koyaanisqatsi

'Zo, glad als een biljartbal.' De kapper legde zijn scheermes neer en liet zijn hand keurend over de kaalgeschoren schaamstreek van de schandknaap glijden. 'Hier ga je verdomd veel succes mee hebben, beste jongen,' zei hij.
De schandknaap bleef onverschillig in zijn weinig comfortabele houding liggen. De plooien van zijn benen waren stijf geworden van al die tijd op de armleuningen van de kappersstoel te steunen. Hij zag er naar uit om uit deze vervelende positie verlost te worden en zijn weg te vervolgen, niet alleen omwille van de pijn maar ook omdat de kapper hem hoe langer hoe meer wantrouwen inboezemde.
Onder het fluiten van een onduidelijk deuntje haalde deze laatste een kleine fles met een goudkleurige vloeistof vanonder een schap onder de kapperstafel tevoorschijn. Hij schroefde de dop van de fles, goot een kleine hoeveelheid van de vloeistof in zijn rechter handpalm, zette vervolgens de fles vliegensvlug op de kapperstafel en begon met flitsende bewegingen de vloeistof over het kruis van de schandknaap te wrijven.
De jongen brulde het meteen uit. Als door een elektrische schok dooreen geschud begon hij te daveren, tot de brandende pijn langzaam maar zeker wegtrok.
'Boh boh,' zei de kapper sussend, terwijl hij het membrum virile en het scrotum van de schandknaap begon te masseren, 'zo'n beetje after-shave… Dat je daar zo tekeer voor moet gaan.'
De jongen kneep zijn ogen dicht. Een dikke traan rolde weg langs de buitenste ooghoek van zijn linkeroog. Toch kon hij niet vermijden dat hij door de handtastelijkheid van de kapper een erectie kreeg. Hij hoorde een rits opengaan, opende opnieuw de ogen en zag hoe de kapper met een vieze grijns op zijn gezicht zijn lid uit zijn broek haalde.
'Tijd om af te rekenen, beste jongen!' zei hij luid, alsof hij onverbiddelijk wilde klinken. 'Bij Kapper Johnny is één scheerbeurt gelijk aan één neukbeurt. Dus zet je schrap!'
Waarna hij met een wijsvinger de anus van de schandknaap open peuterde en zijn dikke roede brutaal naar binnen stootte.

 

feedback van andere lezers

 • mephistopheles
  tja, iedereen moet werken voor zijn centen
  koyaanisqatsi: dat vind ik ook. :-p
 • greta
  Barbaarse barbier!

  Voor je lezers een genot, want wij staan op veilige afstand.

  koyaanisqatsi: Da's de bedoeling natuurlijk... :-)
 • Dora
  Net of die ene traan een heel boek beschrijft...
  Hoe je het doet, doe je het, maar het blijft goed geschreven.
  Wat gaan we allemaal nog meer beleven.
  koyaanisqatsi: Geen flauw idee... ;-)
 • Wee
  Jézus, wat een ... is die kapper!
  Sorry, ik moest 't ff kwijt :(
  x
  koyaanisqatsi: Tja... Een... etc etc etc? ;-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .