writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

DE SCHANDKNAAP 15

door koyaanisqatsi

Met een mengeling van walging, woede, maar vooral oeverloze schaamte had de schandknaap het doekje voor het bloeden van de kapper in ontvangst genomen.
Nu stak het, als een prop in een bloedneus, in zijn anus terwijl hij met ontregelde onderbuik door de gang strompelde. Het ene ogenblik vreesde hij te moeten drukken terwijl even later een irritant gevoel van constipatie de kop opstak.
Het had er natuurlijk ooit van moeten komen; het was ronduit kinderlijk naïef geweest te denken zijn bestaan als schandknaap te kunnen doorploeteren zonder geschonden achterkant.
Maar zo rijk was zijn ervaring dan ook niet. Zijn eerste homosexuele avontuur dateerde van enkele jaren terug toen hij in de vochtige kelders van het flatgebouw waar hij woonde onschuldige spelletjes had gespeeld met zijn beste vriend.
'Heb jij al haar op je piet?' had Markje op zekere avond gevraagd, terwijl ze verveeld in een uithoek van de kelders zaten te niksen. 'Ik wel.'
Hij had geknikt en ze hadden afgesproken tegelijkertijd hun broek te laten zakken.
Ook al was hij zelf niet slecht bedeeld door Moeder Natuur, toch was Markje meteen danig onder de indruk geweest van het orgaan van zijn maatje.
'Wat een worst!' had de jongen een beetje onnozel gegild, waarop hij zich op zijn knieën had laten vallen om het voorwerp van zijn bewondering te tongkussen.
De schandknaap, toen helemaal nog geen schandknaap, had verrast laten betijen en was even later zonder aarzelen ingegaan op het verzoek van zijn vriend om hem op eenzelfde liefkozing te trakteren -tenslotte bestond er zo iets als een wederdienst. Hun experimentele geflikflooi had nog een paar keer een vervolg gehad maar verder dan wat voorzichtig oraal geflirt en wat streelwerk was het nooit gekomen, en na verloop van tijd was hun proefondervindelijke homobestaan een stille dood gestorven.
Markje had nadien wat afstand van hem genomen en zelf was hij smoorverliefd geworden op een meisje dat hij niet kon krijgen, wat hem meer dan een jaar ziek zou maken van verdriet.
Sex ging zich vertalen in regelmatig gemasturbeer voor het gigantische aanbod internetporno, waarbij hij een voorkeur had voor scènes met meisjes van het type waar hij smoor op was.
En zo was het gebleven tot hij enkele weken geleden op een avond terugkwam van het bijwonen van een zaalvoetbalwedstrijd.
Nabij een klein park had een man hem vanuit zijn auto gewenkt en gevraagd of hij in ruil voor een behoorlijke som geld 'aan zijn jonge fluit mocht tutteren'. Zijn eerste reactie was er één geweest van ongeloof maar toen de man met iets rijpere bewoordingen zijn verzoek had herhaald, was hij zonder het echt te beseffen in de auto gestapt.
De man had zijn auto onder de duisternis van een loofrijke boom geparkeerd en was haastig aan de slag gegaan alsof iedere seconde dat hij zich aan het jonge vlees verlustigde één teveel was. Voor hij vertrok had hij laten verstaan wel vaker in de buurt te zijn. Het kleine park bleek een ontmoetingsplaats voor mannen zoals hij en jonge kereltjes die zich voor hun diensten lieten betalen.
'Als je nog eens wat wil bijverdienen: volgende week, zelfde plaats, zelfde tijd,' had hij nog voorgesteld, alvorens zich snel uit de voeten te maken.
De schandknaap -want zo mocht hij zich ondertussen toch wel noemen- had niet zo lang gewacht. Drie dagen later was hij al opnieuw naar het park getrokken. Twee rondjes rond het perceel hadden volstaan om de aandacht te trekken van een andere man, die precies hetzelfde vroeg als zijn voorganger maar daar bovenop, tot grote ontsteltenis van de schandknaap, zelf oraal wilde bevredigd worden.
'Noem je prijs,' had de vent bloednerveus gevraagd waarop de schandknaap, niet van plan om op dit tweede verzoek in te gaan, een waanzinnig bedrag had voorgesteld.
Tot zijn stomme verbazing had de man zich meteen akkoord verklaard. En aangezien er geen weg terug meer was, tenzij hij van de hele onderneming afzag, had hij zijn gedachten maar gefocust op het geld. Het vele geld, dat per slot van rekening mooi was meegenomen, zeker voor een tienerzoon van een vrekkig stel ouders dat hem en zijn twee jaar oudere zus nauwelijks een pleziertje gunde. Zo bekeken zou het hem zelfs niet verbazen indien zijn zus, voorzien van een zandloperlijf en hemelprijzende steekborsten, ook niet zo nu en dan voor hoer speelde -want waar anders haalde ze het geld van vandaan waarmee ze stiekem extra kleren, make up en juwelen kocht?
Met zijn tweede klant werd zijn carrière meteen goed op gang getrokken. De omstandigheden, in een auto of stiekem in het struikgewas, waren echter niet van die aard dat diepgaander werk dan orale of manuele handelingen vanzelfsprekend was. De omgeving werd immers niet alleen gefrequenteerd door stiekeme homo's en hun speeltjes, maar ook door patrouillerende flikken en nozems die zich verkneukelden in het afpersen en/of in elkaar slaan van wat zij smalend bruinwerkers en broodpoten noemden. De schandknaap had dus wel al wat klapjes van de zweep leren kennen maar de dans der sodomieten was hij al die tijd probleemloos ontsprongen..
Niet meer dus, nu de kapper, die hem eerst met de grootste vakkundigheid van zijn schaamhaar had verlost, hem op weinig zachtzinnige wijze zijn maagdelijkheid had ontnomen.

 

feedback van andere lezers

 • mephistopheles
  hoe een schandknaap afzien kan
  koyaanisqatsi: eigen aan het vak, veronderstel ik
 • greta
  Eerst zijn jeugdige onschuld in de kelder, dan de hang naar geld, de gruwelen bij de kapper, er is geen weg meer terug. Zal hij ooit de sleutel naar geluk toch mogen vinden?
  Ik voel diepe sympathie voor de schandknaap.
  koyaanisqatsi: Het moederinstinct?? :-)
 • Wee
  Vreemd, ik had mij nog helemaal niet afgevraagd waarom/hoe
  hij zo geworden is. Poor boy.
  x
 • Dora
  Ja, geloofwaardig, zo rolt de onschuld erin, de aanleiding te weten... trekt het verhaal meer naar tegenwoordig...
  koyaanisqatsi: ;-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .