writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

DE SCHANDKNAAP 16

door koyaanisqatsi

De pijn, door zijn gebruikte anus als een soort geleider door ieder bloedvat van zijn lijf gestuwd, dwongen de schandknaap koers te zetten naar de laatste kamer. Ook al was hij er niet zekerder van dan voordien dat de wijze man die in het bezit was van de sleutel van vrijheid zich daar zou ophouden, zijn laatste ervaring had een zodanige dosis wanhoop in zijn ziel ge´njecteerd dat hij niets anders meer wenste dan zo snel mogelijk zijn geld te ontvangen en zich uit de voeten te maken.
Tussen verwarrende en enerverende gedachten in daagden herinneringen op aan betere ogenblikken, ogenblikken waarop geld hem als het ware kwam toegewaaid. Bijvoorbeeld die ene avond toen een ouwe rukker hem goed had betaald om niets anders te doen dan onder een treurwilg in het park te strippen, of die andere keer toen een deftig ogende man in maatpak had gevraagd om lipstick op zijn lippen te smeren en vervolgens te veinzen dat hij in zijn bovengehaalde leuter wilde bijten.
Sommige mannen mochten dan wel geschifte verlangens koesteren, ze waren in alle geval heel wat makkelijker te verteren dan een meer conventionele, anale penetratie.
Het stappen verging hem steeds moeilijker en hij kon zich niet van het idee ontdoen dat het doekje in zijn reet doorweekt geraakte van het bloed. Ongerust zijn pofbroek te bevuilen schoof hij een nis in de gang in, stroopte zijn broek voorzichtig naar beneden en trok met trillende vingers het doekje uit zijn rectum. Zijn vrees bleek ongegrond. Het doekje vertoonde wel degelijk bloedsporen maar was er lang niet mee doordrenkt.
Opgelucht was de schandknaap evenwel niet. Daarvoor bleef hij te zeer van de kaart, te ontredderd, omdat de term schandknaap in enkele minuten tijd een veel extremere betekenis had gekregen. Een vulgaire betekenis die niet paste bij een jongen die slechts de bedoeling had gehad om op een gemakzuchtige manier geld bijeen te krijgen.
Voor alle zekerheid stopte hij het doekje terug in zijn pijnlijke holte. Steeds dieper wegzinkend in somberheid trok hij vervolgens opnieuw zijn broek op en stapte hij uit de nis. Om daar op een meisje te stuiten dat straalde als klatergoud.

 

feedback van andere lezers

 • mephistopheles
  Benieuwd wie dat meisje is en wat ze van die jongen zal verlangen, geen partijtje ping pong me dunkt
  koyaanisqatsi: eerder squash, met de knaap als balletje
 • greta
  Mooi, ineens dat meisje daar. Voel de opluchting, maar jou als schrijver kennende staat daar iets te gebeuren, wat niet pluis is.
  koyaanisqatsi: Grrr... Koyaan wordt voorspelbaar! Hier moet iets aan gedan worden.
 • warket
  Brrr...maar wel uitstekend geschreven.
  koyaanisqatsi: waarvoor dank!
 • Wee
  Ja, daar had hij vˇˇr de barbaarse barbier op moeten stuiten,
  nu klatert zij haar goud waarschijnlijk voor niets.
  En wat Dora zegt is ook wel waar ...
  Zucht, ik wacht mij af op het vervolg.
  x
  koyaanisqatsi: De Barbaarse Barbier... Het lijkt wel een nieuwe Suske en Wiske-titel... :-)
 • Dora
  Zo, klatergoud dat niet altijd blinkt...
  sommige verleidingen zijn te extreem om ze te mogen geloof hoop en lieven...
  koyaanisqatsi: Zo is het maar, zoals zal blijken... :-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 12

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 11 bezoekers online, waarvan 1 lid: ENVY.