writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Charlie Daniels, Privé-detective (19)

door koyaanisqatsi

Charlie had nooit gedacht dat ze twaalf uur later het zou bed delen met Max Romeo. Zoals het leven tergend traag kan voortkabbelen was het vanaf het ogenblik dat ze hem krielaardappelen met spinazie had voorgeschoteld in een heuse stroomversnelling terechtgekomen.
Max Romeo had haar verzocht mee aan tafel te schuiven, haar vergast op enkele glazen van zijn beste wijn en als afsluiter op cognac getrakteerd, waarna ze naast hem op de sofa in de salon was verzeild. Daar had ze zich, in een lichte staat van dronkenschap, zo goed als gewillig overgegeven aan zijn schoorvoetende handtastelijke gedrag, dat gepaard ging met een mengeling van gemeende en gespeelde vleierij, die even omsloeg in ontzetting toen hij ontdekte dat ze niet echt een vrouw was. Deze schok sloeg echter algauw om, eerst in terughoudende nieuwsgierigheid, nadien in het tomeloze enthousiasme van een ontdekkingsreiziger die op een ontdekking is gestuit die zijn stoutste dromen overtreft.
Tegenover zichzelf verdedigde hij zijn overgave met de opluchting niet opnieuw door 'een vrouw' te zijn gestrikt, een argument dat volstond om hun liefdesspel net zo fel als volledig te maken en met enkele tussenpozen tot vroeg in de ochtend, toen de eerste vogels begonnen te zingen en de haan zich klaarmaakte om te kraaien, te laten doorgaan.
Max Romeo wilde alles van Charlie weten, maar Charlie was, na haar zware dagtaak, het kokkerellen, de drank en de onverwachte onstuimige nacht te uitgeput om nog veel zinnigs over haar lippen te krijgen en viel, haar geboorteplaats- en datum mompelend, in een diepe slaap.
In die slaap droomde zij twee dromen: één waarin vreemde, veelarmige menselijke figuren haar meedeelden dat Stan Taliban het dodenrijk had vervoegd, en één waarin Chaz haar met Max Romeo betrapte, waarna hij zijn, in het ware leven nooit uitgesproken huwelijksaanzoek introk en boos van haar wegliep.
Hechtte Charlie na het ontwaken zo goed als geen waarde aan de eerste droom, des te sterker zadelde de tweede haar op met een misselijkmakend schuldgevoel.
Nu, het was niet de eerste keer dat ze Chaz had bedrogen -met een libido als het hare gebeurde dat wel vaker-, maar wel de eerste maal dat ze hierbij meer dan lust had gevoeld. Ze kon er niet omheen dat Max Romeo een vuur in haar aangewakkerd waarbij de vlammen die haar geliefde jazzmuzikant in haar deed oplaaien gedegradeerd waren tot de gloeiende kopjes van aangestreken lucifers. Alleen al de woorden die Max Romeo haar constant tijdens hun liefdesspel had ingefluisterd, hadden haar naar sferen gebracht die ze met haar eigen verbeelding nooit had kunnen bereiken. Natuurlijk, ook Chaz wist haar gevoelige snaren uitstekend te bespelen, maar het viel niet te ontkennen dat deze man uit de Onderwereld van een ander kaliber was. Bovendien had hij op geen enkel ogenblik haar fallus ter sprake gebracht, terwijl dit bij Chaz om de haverklap het geval was, vooral met opmerkingen over zijn volume, die bij Charlie dubbelzinnige gevoelens losweekten.
Charlie kroop dan ook uit bed, beladen met de zwaarmoedigheid van iemand die zowel met een lichamelijke als een mentale kater zat opgescheept, om zich moeizaam naar de douche te slepen. Maar toen ze daar Max Romeo aantrof, die geen seconde aarzelde om haar met al zijn mannelijke kracht tegen zich aan te drukken, sloeg haar wellust met de slagkracht van een vlijmscherp zwaard haar gekwelde geweten aan gruizelementen.

 

feedback van andere lezers

 • greta
  Knap gedaan! Erotiek in een literair jasje.
  En een goed 2012 gewenst Koyaanisqatsi. Dat je mag blijven schrijven in gezondheid.
  koyaanisqatsi: Same to you, Dame G.
 • Mistaker
  The wild places...
  Is het niet 'gruzelementen'?

  Groet,
  Greta
  koyaanisqatsi: ben beide al tegengekomen, dus...
Er zijn 55 bezoekers online, waarvan 0 leden: .