writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Dinsdag 24 januari 2012

door warketIn dit huis zingt Axelle Red. Ooit nog life gezien. Er zaten klanten van de firma bij. Ook een architect die bij afwezigheid van de bouwheer iets te overmatig aanklampte met die tijdelijk alleenzijnde vrouw.
Heeft u dat ook, wanneer een maaltijd smaakt, het bord aflikt als een kat? Luipaarden leven niet in dit huis, maar ik denk dat ze dezelfde gewoonten hebben. Dat zie je aan hun bloederige smoel bij de prooi.
Ik heb vandaag een nieuwe muis gekocht. Die andere liet het afweten. Op een computer kan je niet schrijven met een potlood. Net voor een zin vraag ik mij af of ik hem al eerder geschreven heb. Het is een soort angst om in herhaling te vallen, te herbeschrijven wat je al zo dikwijls beschreven hebt.

 

feedback van andere lezers

 • Pake
  Ik herken je stijl Warket, kort, bondig en krachtig, maar het moet wel Nederlands (Vlaams) blijven toch?
  * is verbeterd (?)
  *() moet weg

  In dit huis zingt Axelle Red. Ooit nog life gezien. Er zaten klanten van de firma bij. Ook een architect die bij afwezigheid van de bouwheer iets te overmatig aanklampte met die tijdelijk alleen*staande(zijnde) vrouw.
  Heeft u dat ook, *dat U, wanneer een maaltijd smaakt, het bord aflik*t(ken) als een kat? Luipaarden leven niet in dit huis, maar ik denk dat ze dezelfde gewoonten hebben. Dat zie je aan hun bloederige smoel bij de prooi.*

  Ik heb vandaag een nieuwe muis gekocht. Die andere liet het afweten. Op een computer kan je niet schrijven met een potlood. Net voor *(elke)een zin * vraag ik mij af of ik hem al eerder geschreven heb. Het is een soort angst om in herhaling te vallen, *te herbeschrijven wat je al zo dikwijls beschreven hebt.

  warket: Dankje voor...
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .