writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Donderdag 9 februari 2012

door warket

Afspraak met vuurvrouw aan het stadhuis. Het is 16h20, net nog tijd genoeg om mijn vertrouwde kapperszaak binnen te gaan. Er zijn geen klanten en vandaag hoeft het niet op afspraak. NeuriŽnde kapster die op het einde vraagt of ze de wenkbrauwen ook mag doen. Knip het kort genoeg zodat ik 's morgens mijn haren niet hoef te kammen.

17h: Tegelijk op tijd. Ze heeft een handtas gekocht. Verkild door de kou. Net als ik heeft ze vandaag nog niets gegeten. We gaan Italiaans in een studentenrestaurant. Nemen we een aperitief? Nee, jij moet nog rijden

19h: Aan de betaalautomaat wordt het moeilijk voor mij met al die gleuven en digitaliteit. Echt geld spuwt hij meestal uit, dus moet het met Proton. Help! Je weet toch nog waar de auto staat?

19h10: Je moest naar links. Te laat. Rij nu maar rechtdoor en pas op voor fietsers.

19h20: Ik moet plassen. We zijn er bijna.

De laatste kilometer voor we thuis kwamen had ik het gevoel een hoogzwangere vrouw te vervoeren. Alhoewel, dat was toen niet zo dringend.

 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Levensgreepjes, met een glimlach gelezen.
  x
 • GoNo2
  Genoten!
 • Mistaker
  Heel erg leuk!
  Ik ga zaterdag naar de kapper, vind het altijd een leuke uitstap. De betreffende kapper staat bekend als Mafia-kapper; hij heeft altijd smeuiige verhalen uit het criminele circuit en de klanten krijgen tot vervelens toe espresso aangeboden.

  Groet,
  Greta
Er zijn 11 bezoekers online, waarvan 0 leden: .