writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het middelbare voorbij

door warket

19h: Speelgoed voor een man de middelbare leeftijd voorbij. Een grasmaaier met benzine en een zitje. Het maakt lawaai maar hij heeft oorschelpjes in. Met Pink Floyd maaien achter een stuur. Ondertussen maakt zij het eten klaar.
Rond kwart voor twintig heeft hij gedaan. Bezweet als een varken dat niet eens een inspanning deed gaat hij aan tafel zitten, slokt de maaltijd naar binnen en ruimt hij de tafel af uit gewoonte. Daarna gaat hij zelfingenomen in de zetel liggen en snurkt uiteindelijk naar zijn vrouw: kijk, alles is proper. Hij weet niet eens of ze nog menstrueert.

 

feedback van andere lezers

 • joplin
  Met het laatste zinnetje kan ik twee kanten op ???
  xx
  warket: Grappige reactie. Ik heb het geschreven onderweg naar huis toen ik die man op zijn grasmaaier zag. Dat van die menstruatie is geinspireerd uit een krantenartiekel.
  "Wanner een vrouw haar kind langdurig zoogt blijft haar menstruatie na de bevalling gemiddeld twintig maanden uit." Op deze leeftijd wist ik dat niet eens.
 • Wee
  Bijzondere gedachtegang, Warket.
  En met PF vang je mij altijd!
  http://www.youtube.com/watch?v=xYxY_P8Vn3k
  x
  warket: Ben ooit nog naar een concert van hun geweest.
 • koyaanisqatsi
  Graag gelezen.
  warket: dankje
Er zijn 11 bezoekers online, waarvan 0 leden: .