writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Openhartig

door Hope

Nu Sus en Lia collega's werden en hij wat geld verdiende, vroeg hij haar ook al eens mee uit voor een hapje of een drankje: ze konden nu praten over het werk en over de roeiclub. Praten kon hij goed en drinken konden ze beiden om ter best maar terwijl hij voort raaskalde over scullen en riggers en big blades, streelde zij hem door zijn haren, sloeg haar been over zijn knie en troonde hem tenslotte mee naar haar appartement. Daar was hij even beduusd van de luxe die er tentoongespreid werd: stijlmeubelen, mooie appliques en spots maar zijn blik vertroebelde zij het van de drank of van het feit dat ze haar bloes losknoopte en zijn broeksriem ontgespte. Met de centuur in haar hand trok ze hem mee naar de slaapkamer en gooide hem giechelend op bed. Veel bakten ze er niet van en 's morgens wist hij niet wat er 's avonds gebeurd was maar ze had ontbijt gemaakt voor twee en in haar autootje reden ze samen naar het werk. Dit herhaalde zich telkens als zij het wou en achter de signalen moest hij niet raden: daar hoefde geen tekeningetje bij. Sus wist veel over de werking van machines alleen minder over de werking van de seksmachine; alles wist hij over de invloed van krachten op voorwerpen maar op lichamen? Voor- en achteraanzichten hadden voor hem geen geheimen maar het achter- en vooral het vooraanzicht van Lia maakte hem uitzinnig. Het was zo nieuw voor hem maar zij leidde en stuurde hem. Hij hoefde maar te volgen en de rest volgde vanzelf.

Fragment uit een uit te geven boekje "Openhartig"

 

feedback van andere lezers

 • koyaanisqatsi
  Leuk geschreven, graag gelezen.
  Hope: Toffe reactie. Bedankt.
 • hettie35
  Lekker vlot,
  groetjes Hettie
  Hope: Het is een fragment uit een te publiceren boekje. Dus je feedback is uiterst nuttig. Bedankt.
 • Wee
  Wat een bijzonder en heerlijk stukje, Hope.
  x
  Hope: Het is een fragment uit een boekje, dat ik eerstdaags wil uitgeven bij Writehistory. Zet dit stukje aan tot het willen lezen van dat boekje, denk je?
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .