writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Mijn nichtje Nora

door ClodovechMijn nichtje Nora is intelligent, mooi, sportief maar vooral heel aardig. Dat is een zeldzame bijna onmogelijke combinatie van eigenschappen, hoor ik de lezer al denken. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit !

Ze heeft de lange slanke benen van haar vader gerfd en de mooie koffiezwarte ogen van haar moeder meegekregen. Ze heeft het goed getroffen met haar ouders: papa is ingenieur, mama is tolk. Ze zijn dus allebei heel verstandig. Maar ik denk dat Nora vooral een gewiekste zakenvrouw zal worden. Ze heeft veel mensenkennis, dus een psychologe is ze al. Ze begrijpt immers haar suikeroom heel goed, die vervloekte dichter, dat betekent dus al heel wat.

Zo tovert zij soms de mysterieuze glimlach van de Mona Lisa op haar gezicht tevoorschijn. Op zo'n moment zou ik haar gedachten wel eens willen kunnen lezen.

Volgend schooljaar gaat ze wellicht economie studeren. Ik vermoed dat ze nog in Wall Street zal terecht komen. Rijk en verliefd zal ze dan op n van haar karaokefeestjes Frank Sinatra nazingen: I did it my way !

 

feedback van andere lezers

 • warket
  Ben jij de suikeroom?
 • Danvoieanne
  Leuk beschreven.
 • pieter
  Dat lijkt mij een leuke meid, die Nora. Die glimlach en die koffiezwarte ogen maken het helemaal af.
  Ik begrijp dat jij haar suikeroom bent. Dus als ze echt die gehaaide zakenvrouw wordt, schuift ze je hopelijk wat toe.
  Dan is ze aardig gebleven. Ondanks dat gehaaide.
  Je ziet het, mijn fantasie wordt geprikkeld. Dus goed geschreven.
  Groet,
  Pieter.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .