writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap (8)

door Koyaanisqatsi

De eerste seconden wist de Comtesse niet wat haar overkwam. De hand die haar belette het uit te schreeuwen voelde warm aan en de huid ervan was onmiskenbaar jong.
'Vergeef me, Comtesse,' fluisterde de koerier, waarbij zijn adem een zurige lucht van wijn verspreidde, 'maar oude, lelijke vrouwen winden me vreselijk op.'
Ondertussen had zijn vrije hand het nachtkleed van de Comtesse al opgetrokken en gleden zijn vingers over haar enorme bos schaamhaar met de bedoeling zich een toegang tussen haar dijen te verschaffen.
Toen de Comtesse wild met het hoofd heen en weer begon te schudden trok de koerier, alsof hij zich plots bewust was van de ontoelaatbaarheid van zijn gedrag, zijn hand weg.
'U bent een dienaar van de keizer,' hijgde de Comtesse, 'wat zal deze wel niet van uw schandelijke houding denken?'
Aangezien het aardedonker was in de slaapkamer zag de Comtesse niet dat haar belager heel even diep nadenkend de wenkbrauwen fronste alvorens haar van antwoord te dienen.
'Als u moest weten wat de troepen van de keizer allemaal uitspoken tijdens hun veldtochten, Comtesse, zou u zich er terdege van bewust zijn dat de keizer andere zorgen aan het hoofd heeft.'
Ik had beter moeten weten, dacht de Comtesse, en hem een kamer in de andere vleugel van het kasteel geven. Maar dat ze halfbewust niet gedaan, omdat ze een voorgevoel had dat er 's nachts iets zou gaan gebeuren. Dat was trouwens ook de reden waarom ze nu, nu ze de mogelijkheid had het ganse kasteel bijeen te krijsen, net als de koerier haar stem temperde.
''Wat bent u dan wel van plan?' vroeg ze, zonder enige toon van naÔviteit.
'Laat me maar begaan,' antwoordde de koerier, 'ik sta bekend als een zalige minnaar. Dat zeggen alle vrouwen die me hebben gekend.'
De Comtesse voelde plots een hard en warm stuk vlees tussen haar benen en nog voor ze een kik had gegeven was de jongeman in haar lichaam gedrongen. Haar ogen rolden heen en weer terwijl haar lichaam zich opspande als een boog om bij de eerste stoot van het lid te ontspannen als een slap touw.
Haar gedachten schoten terug naar een ver verleden. Hoe lang was het al geleden dat ze nog een man had gekend? Het moest op zijn minst vijftien jaar zijn. Een Italiaanse aristocraat -zijn naam was ze zelfs vergeten- op doorreis met zijn dochter, had zich 's nachts met haar verenigd voor de open haard in de eetzaal. Plots herinnerde ze zich weer de hitte van de vlammen die zich als een gloeiende deken over haar naakte lijf legde, de bijtende kussen in haar hals en de Italiaanse liefkozingen die de man haar in het oor fluisterde. Zijn daadkracht stond in schril contrast met zijn spraakvaardigheid. Het was voorbij voor ze het wist, hetgeen haar nadien voor zodanig lange tijd het verlangen naar een man benam dat het een vage droom was geworden.
'Ach, waarom niet?' zei ze tegen zichzelf terwijl de jonge koerier kreunend op en neerging. Hij had haar nachtkleed tot onder haar navel getrokken en kuste haar beide borsten terwijl zijn armen haar innig omhelsden. Ze kamde met haar vingers door zijn haren en joeg hem op door zo nu en dan haar nagels in zijn billen te zetten. Na een tijdje draaide hij haar om, zette haar op handen en knieŽn, kuste haar heel even tussen de benen en drong opnieuw in haar binnen. De Comtesse sloot de ogen, waardoor het duister nog donkerder werd en toen hij naar haar borsten greep en deze tegen mekaar begon te slaan werd het haar uiteindelijk helemaal zwart voor de ogen.

 

feedback van andere lezers

 • greta
  Even geen commentaar vanwege ademnood hier.
  Koyaanisqatsi: pomtiedom...
 • Wee
  Vlugzout aub ...
  x
  Koyaanisqatsi: Vlugzout... Goh... Zou dat nog bestaan? :-) xx
 • joplin
  zouden alle lelijke oude wijven dit leuk vinden???
  xx
  Koyaanisqatsi: Geen flauw idee, maar ik denk van niet. Het zal wel van mens tot mens afhangen zeker... xx
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .