writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap (19)

door koyaanisqatsi

Hoewel vermoeid van de daguitstap kon de Comtesse die avond de slaap niet vatten. Ze piekerde over het aangekondigde afscheid van haar trouwste dienares, een zorg die ze tijdens de picknick bewust uit haar gedachten had gebannen omdat ze haar dag niet wilde vergallen.
Ze begon zich af te vragen of het voorstel van de kamenierster toch niet te overwegen was. Niet omdat ze het plots toch een goed idee vond om Frederique Soler haar plaats te laten in nemen maar omdat ze het zoeken naar een vervangster buiten de kasteelmuren als een calvarie zag. Met het vinden van een gouvernante had ze geluk gehad, veel geluk, en daarom had ze een bang voorgevoel dat het met een nieuwe kamenierster helemaal anders zou uitdraaien.
Haar grootste bezwaar tegen het idee om de gouvernante met een dubbele taak op te zadelen was haar angst voor de reactie van Daniel. Als zijn oogappel deeltijds kamenierster werd zou ze onvermijdelijke minder aandacht aan hem kunnen besteden, en als die verloren tijd door zijn moeder werd opgeslorpt zou dat bij de knaap wel eens in het verkeerde keelgat kunnen schieten.
Na een hele tijd te liggen woelen besloot de Comtesse om het advies van Frederique zelf in te winnen. Ze zou beginnen met het vertrek van de kamenierster aan te kondigen en vervolgens haar wanhoop uitdrukken om aan een nieuwe zoektocht te beginnen. Wie weet stelde de jonge gouvernante dan zelf wel voor om de vrijgekomen plaats in te vullen?
Hopend nadien met een geruster gemoed te kunnen slapen begaf ze zich naar de kamer van Frederique. Ze wist uit ondervinding dat deze vaak nog laat in bed zat te lezen en dus ging ze ervan uit haar nog wakker aan te treffen. Toen ze het gelige lichtschijnsel onder de brede spleet van de slaapkamerdeur zag, wist ze dat haar vermoeden juist was. Gedreven door ongeduld verzuimde ze echter aan te kloppen en opende ze de deur alsof ze haar eigen kamer betrad. Wat ze aantrof drong niet meteen tot haar door, maar dat gold ook voor de gouvernante die met een zodanige traagheid op het verschijnen van de Comtesse reageerde dat ze de impact van het onverwachte treffen niet leek te beseffen.
Pas na enkele seconden begreep de Comtesse de onnatuurlijke houding waarin de gouvernante zich bevond: met haar lichaam zo goed als volledig dubbel geplooid, haar benen over haar romp, de voeten steunend tegen het hoofdeind van het bed en haar hoofd tussen de dijen geklemd, likte Frederique Soler haar eigen vulva.
Vreemd genoeg was het eerstvolgende dat de Comtesse met verstarde blik registreerde het warme effect dat het kaarslicht op de huid van de jonge, naakte vrouw veroorzaakte. In daglicht bleek als melk, had deze nu de kleur van honing aangenomen.
De betrapte gouvernante was zodanig ontzet dat ze verstijfde en er niet meteen in slaagde haar lichaam naar een conventionele houding te brengen. En tegen de tijd dat ze hier wel in lukte en in paniek een laken over haar lichaam had getrokken, was de Comtesse, in verwarring en de hemel smekend dat ze in een waanzinnige droom was beland, alweer verdwenen.

 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Oef, daar lig je dan ...
  (En daar staat de Comtesse dan ...)
  Pijnlijk.
  x
  koyaanisqatsi: Tja, dan kan je eens iets dat de meeste niet kunnen... Op z'n zachtst gezegd: beetje genant... :-) x
 • greta
  Waar haalt de Aap het idee vandaan dat een vrouw zichzelf in dubbelgevouwen positie zou willen bevredigen?!
  koyaanisqatsi: Bij gebrek aan... :-p
 • joplin
  oei! aiai
  niet proberen dames!
  xx

  koyaanisqatsi: ach... veel is het proberen waard (zeggen ze) :-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .