writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap (24)

door koyaanisqatsi

Op de ochtend van 30 november van het jaar des Heren 1815 nam de kamenierster afscheid. De Comtesse had na enige overweging een koets laten klaarmaken om haar naar het klooster te brengen waar ze de rest van haar dagen wilde slijten. Hoewel er tranen vloeiden verliep het afscheid eerder zakelijk, wat niet alleen te wijten was aan het kille karakter van de Comtesse maar ook aan de kamenierster, die niet ophield met iedereen van het huispersoneel met raadgevingen om de oren te slaan.
Toen de koets uiteindelijk vertrokken was, vroeg de Comtesse Frederique Soler haar te volgen naar de salonkamer. Vanaf de volgende dag zou de gouvernante ook als kamenierster fungeren en hiervoor diende ze haar laatste instructies te krijgen.
De Comtesse liet koffie brengen, wat niet van haar gewoonte was wanneer ze personeel ontving, maar ondertussen was al wel voor iedereen in de het kasteel duidelijk dat Frederique Soler een uitzonderingspositie bekleedde.
Hoewel ze een vermoeide indruk maakte, vond de Comtesse haar gouvernante er zoals altijd mooi uitzien. Ze vroeg zich af of ze het jammer moest vinden zich nooit tot vrouwen aangetrokken te hebben gevoeld. De gewilligheid waarmee Frederique Soler uit de kleren was gegaan toen ze daar in de geheime kamer om had verzocht, deed haar in de overtuiging leven dat de jonge vrouw bereid was een verhouding met haar te beginnen. Maar hoezeer de Comtesse ook met bewondering naar het naakte lichaam van de gouvernante had gekeken, ze was niet de minste opwinding gewaar geworden, ook al was het grote, slanke postuur met zijn stevige, volle borsten, rechte schouders en welgevormde benen een streling voor het oog.
Nu ze terugdacht aan die bewuste avond moest de Comtesse een binnenpretje onderdrukken. Ze haalde zich het door angst verkrampte gezicht van de gouvernante voor de geest toen ze Mefisto op haar met rauw vlees en jus ingesmeerde vulva losliet, en de gestage metamorfose die de jonge vrouw vervolgens onderging, van een bang wezeltje tot een geilende vrouw die kreunend en kronkelend een orgasme bereikte.
'Ik heb hier lang over nagedacht,' had ze naderhand tegen de als een lappenpop in de armstoel hangende gouvernante gezegd, 'maar uiteindelijk was ik ervan overtuigd dat dit je beter zou bevallen dan hetgeen je met jezelf doet.'
Bovendien, zo had ze benadrukt, vond ze het niet kunnen dat haar gouvernante zichzelf bevredigde in het gezelschap van haar slapende zoon, en al zeker niet in haar ongemeen acrobatische lichaamshouding, die er niet alleen beangstigend uitzag maar ook niets aan de verbeelding overliet.
Wat de Comtesse verzweeg, was haar eerste, veel minder altruďstische bedoeling van de avond, namelijk het tegemoetkomen aan haar eigen nieuwsgierigheid naar het prestatievermogen van de hond. Het betrappen van Frederique tijdens haar autocunnilingus had haar immers aan het denken gezet een zelf al veel te lang onderdrukt verlangen te bevredigen. Ze had wel eens overwogen één van de knechten te verleiden, en zelfs in een opwelling aan Nazir gedacht, maar haar angst om opnieuw zwanger te geraken had haar iedere zin voor initiatief ontnomen. De ontdekking van de onwaarschijnlijke onderneming van haar gouvernante had het vuur van dit onderdrukte verlangen echter zodanig aangewakkerd dat ze uiteindelijk, na veel gepeins en gepieker, bij Mefisto was terechtgekomen.
Nadien maakte ze Frederique Soler wijs dat ze iedere onpare dag van de maand de geheime kamer voor haar zou klaarmaken, met de open haard aangestoken, zodat ze naar believen van Mefisto's gekmakend krachtige en waanzinnig lange tong gebruik kon maken. In ruil daarvoor vroeg ze haar de rol van kamenierster op zich te nemen, een verzoek waar Frederique Soler met niet getoonde, gemengde gevoelens op inging. Wat er op de pare dagen in de geheime kamer zou gebeuren, was iets dat de Comtesse wijselijke achterweg hield.
 

feedback van andere lezers

 • greta
  Bestialiteiten?! Oww, dit is op het randje K.


  koyaanisqatsi: Wat wil je, met een aap als auteur!?
 • Wee
  Op het randje, maar tóp geschreven.
  Die aap kan er wat van! :))
  x
  koyaanisqatsi: Ja, misschien voor sommigen erover, maar het is echt wel gebaseerd op research van de aap z'n assistent. ;-) Het is zeker niet de bedoeling goedkope smeerpijperij neer te pennen.
  x
 • Danvoieanne
  Knap!
  koyaanisqatsi: (auteur) Buigt. ;-)
 • joplin
  bij mannen anders
  bij vrouwen niet mogelijk
  xx
  koyaanisqatsi: Vertel dat maar eens aan een aap... :-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 5 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn 5 bezoekers online, waarvan 1 lid: dovan.