writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap (31)

door Koyaanisqatsi

Felle wind en overvloedige regen herschiepen de buitenwereld in een onherbergzaam landschap. De hemel had zich in het zwart gehuld, perfect op maat van de duistere wereld waar Frederique Soler naar onderweg was.
Ze had zich opgemaakt als een vulgaire hoer, met lippen rood als hellevuur, een dikke laag wit gelaatspoeder, veel wangenrood en een gitzwarte tache de beauté op haar rechterwang. De inspiratie voor haar opmaak had ze uit een herinnering opgediept aan een dag in Mulhouse waar ze een door de Vogezen trekkend regiment van Napoleon had gezien, gevolgd door een kleine stoet van cantinières en prostituees. Deze laatsten waren veelal oudere vrouwen, die hun ware leeftijd probeerden te verdoezelen achter een overdaad aan goedkope opsmuk. Frederique had medelijden gekoesterd voor deze gevallen vrouwen, die zonder uitzondering een loodzware geschiedenis met zich meezeulden terwijl de goegemeente ze uitspuugde als gal. Vroeg of laat zouden ze allemaal draagster worden van een geslachtsziekte die ze ongetwijfeld zelf zouden blijven verspreiden, tot ze te ziek werden om hun beklagenswaardige beroep te blijven uitoefenen, waarna ze waren overgeleverd aan de genade van de straat.
Vooraleer ze haar kamer verliet staarde ze naar haar spiegelbeeld. Natuurlijk keek ze niet naar Frederique Soler, de gouvernante, maar naar het andere wezen met vrouwelijke geslachtskenmerken, omgetoverd tot een sloerie, klaar voor een groteske verleiding.
Mefisto zat naast de armstoel, op wacht zoals hij tijdens de dag over het binnenplein waakte -wat in de geheime kamer tamelijk bespottelijk overkwam. Nog steeds negeerde hij Frederique wanneer ze de kamer betrad, en daar veranderde niets aan wanneer ze zich uitdagend voor zijn ogen begon te ontkleden. Pas wanneer hij haar hand in de terrine met vleesbrokken zag gaan, kwam hij, onder het maken van ingehouden gegrom overeind. Behalve haar vulva wreef Frederique ditmaal ook haar borsten in, die ze vervolgens als eerste aan Mefisto aanbood. Terwijl het beest het bloederige mengsel begon op te likken zocht Frederique naar zijn fallus. Tot grote opwinding van de gouvernante zwol het orgaan in een mum van tijd aan, waarna ze met ongeduld wachtte tot de hond zich te goed had gedaan aan zijn lokaas.
'En nu is mijn beurt om te eten,' siste ze vervolgens met een stem die niet de hare was, waarop ze zich overgaf aan handelingen die alleen de duivel zelf kon bedenken.

 

feedback van andere lezers

 • greta
  BIZAR!
  Koyaanisqatsi: wacko! :-p
 • Wee
  Weird! :0
  x
  Koyaanisqatsi: ;-)
  x
 • joplin
  griezelig
  xx
  Koyaanisqatsi: hihi... xx
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 9

Uitstekend: 4 stem(men), 80%
Goed: 1 stem(men), 20%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn 18 bezoekers online, waarvan 0 leden: .