writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap (42)

door koyaanisqatsi

Was Daniel niet in volkomen in de ban geweest van Aurelie, dan had hij mogelijk toch genoten van Jeanne de Sauvergnacs aangeboren talent om les te geven. Helaas ging nu zo wat alles wat ze de jongen op een bijna sprookjesachtige manier bijbracht over geschiedenis en aardrijkskunde meteen weer verloren in de maalstroom van zijn gedachten aan het enige wat hem echt interesseerde.
Toen de dag aanbrak dat Aurelie weer een bad nam, werd Daniel haast gek van opwinding. Het was een koud kunstje om haar te begluren omdat ze de gewoonte had de deur op een brede kier te laten staan; een gewoonte die niet was ingegeven door een enige nood aan exhibitionisme maar door een onverklaarbare angst voor gesloten deuren, wat vooral tijdens de koude winterdagen in haar omgeving niet zelden tot ergernis leidde.
Zoals steeds wanneer ze een bad nam, had ze haar goudblonde, licht krullende haren op de kruin opgebonden. Daniel, die haar bijna als een schaduw naar de badkamer was gevolgd, sloeg met een krop in de keel gade hoe ze haar kleed uittrok, vervolgens in haar ondergoed voor de spiegel ging staan om iets uit haar linker ooghoek te halen, om zich even later verder te ontkleden en het bad in te stappen.
Ondertussen had de jongen ontdekt dat hij door middel van een hand in staat was het genot in zijn onderbuik danig te stimuleren. Trillend op zijn benen liet hij zijn rechterhand dan ook in zijn broek glijden om over zijn hard geworden lid te wrijven. Ondertussen droomde hij ervan Aurelie in bad te vervoegen en haar te betasten op die plekken waarvan hij uitging dat ze paradijselijke eigenschappen bezaten. De onbevredigde nieuwsgierigheid maakte hem bijna gek en spoorde hem aan om alle scrupules opzij te zetten, zijn angsten te overwinnen en zonder aarzelen de kamer binnen te stappen.
'Waarom uitstellen wat je vroeg of laten toch zal doen?' fluisterde een stem hem in. Hij was er zeker van dat het de duivel zelf was die hem toesprak, wat niet wegnam dat hij er oor naar had. Maar voorlopig bleef zijn onzekerheid veel te groot en stelde hij zich met bittere tegenzin tevreden met zijn pas ontdekte onanie.

 

feedback van andere lezers

 • Danvoieanne
  Graag gelezen ...
  koyaanisqatsi: dank
 • greta
  Angst voor gesloten deuren. Geloof er niks van.


  koyaanisqatsi: Alle mogelijke angsten zijn denkbaar...
 • joplin
  en het vlees is zwak
  xx
  koyaanisqatsi: ZEEEEEER zwak... (nooit anders geweest)

  xx
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 5 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn 10 bezoekers online, waarvan 1 lid: ENVY.