writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door koyaanisqatsi

het contact tussen zijn tong en haar schede zo oppervlakkig mogelijk te houden, wachtte Thérèse geduldig het juiste ogenblik af. Toen de druk te groot werd omklemde ze met al haar macht zijn hoofd en perste ze haar blaas met volle kracht leeg. Daniel besefte niet meteen wat er gebeurde en toen het tot hem doordrong was het al te laat. De urine had zich al voor een deel een weg gebaand in zijn mond, terwijl het restant over zijn gezicht sproeide. Hij rukte zich als een waanzinnige los, sprong overeind en hapte naar adem, waardoor de smerige smaak van de urine zich nog dieper in zijn keel zoog. In shock slaagde hij er niet eens in te spugen terwijl Thérèse hem, krijsend als een heks, uitlachte.
'Zottin!' riep hij haar toe, maar zijn stem was zo zwak dat ze niet eens haar hoongelach overstemde.
Hij begon ongecontroleerd zijn mond af te vegen maar omdat zijn handen daar alleen maar nat van werden had hij het gevoel met de seconde smeriger te worden. Hij wilde Thérèse aanvliegen, maar die was zo verstandig geweest een stap achteruit te doen, zodat ze iedere aanval van de anderhalve kop kleinere jongen probleemloos kon pareren, en hield bovendien een zodanig hatelijke blik op hem gericht dat ze vastberaden leek hem de kop in te slaan van zodra hij het waagde een vinger naar haar uit te steken.
Haar aanvliegen en haar verdiende loon geven was trouwens niet hetgeen waar Daniel het meest naar verlangde. Want het enige waar hij echt nood aan had op dit vreselijke ogenblik, was om in de armen van Aurelie getroost te worden.

 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Wat een gore smerige streek!
  Kom op, Daniel, sla terug!
  x
  koyaanisqatsi: Aanzetten tot geweld is strafbaar, mevrouw... !!!
  ;-) xx
 • greta
  Oh wat walgelijk. Chanteren met geld is nog daarantoe, maar dit ... brrr.

  Je vezint het weer kostelijk K.
  koyaanisqatsi: Er zijn nu eenmaal stoute mensen in de wereld.... :-(
 • joplin
  xx
  Wat een serpent!
  koyaanisqatsi: oei, dat noemen ze een serieus inhaalmanoeuver... xx
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 5 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .