writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap (47)

door Koyaanisqatsi

Daniel mocht dan van Thérèse verlost zijn, hij bleef een gevangene. Zijn obsessie voor Aurelie beheerste zijn hele leven, tot alsmaar toenemende ergernis van Jeanne de Sauvignac die er meerdere malen mee dreigde op te stappen als de jongen niet bereid was een minimum aan leergierigheid aan de dag te leggen.
De dagen dat hij het voorwerp van zijn grenzeloze liefde kon zien baden werden hoogmissen van aanbidding, die steevast eindigden met een heftig orgasme, dat meermaals later op de avond, wanneer hij tussen de lakens de avond herbeleefde, een vervolg kende.
In feite was het onbegrijpelijk dat niemand op het kasteel zijn bezetenheid in de gaten kreeg, want al was men het sinds het vertrek van Frederique Soler gewend dat hij constant rond Aurelie hing, zijn alsmaar toenemende fixatie op haar persoon nam zodanige proporties aan dat het niet langer normaal was.
Aurelie zelf zag er in alle geval geen graten in. Ook al stond of zat hij haar minutenlang aan te staren, haar enige reactie was steevast een lieflijke glimlach die nog het best omschreven kon worden als een teken van dankbaarheid. Waarschijnlijk was de jonge vrouw te naïef om ervan uit te gaan dat ze een gekmakende seksuele aantrekkingskracht op de knaap uitoefende en accepteerde ze zijn gedrag maar al te graag als compensatie voor haar kinderloosheid, waardoor ze de onvoorwaardelijke liefde van een kind voor zijn moeder ontbeerde.
Onder andere omstandigheden had Daniel bij Nazir misschien wel enige tekenen van jaloezie kunnen opwekken maar nu werd de man zodanig in beslag genomen door het besturen van het landgoed dat hij nauwelijks enige aandacht aan de jongen besteedde. Dat kwam Daniel trouwens goed uit, want hoe minder hij met het bestaan van Aurelie's echtgenoot geconfronteerd werd, hoe beter. De ogenblikken dat Nazir ver uit de buurt was en hij tijd en ruimte met Aurelie alleen kon delen waren droomtoestanden waarvan hij hoopte dat ze nooit zouden eindigen. Zijn enige wens op die momenten was dat hij zo gauw mogelijk de volwassenheid bereikte zodat hij haar het hof kon maken.
De grootste spelbreker was in feite zijn gouvernante, die hij smalend het 'saaiste spook ter wereld' noemde. Hij negeerde de vrouw op het brutale af en de enige reden dat hij haar groette of wanneer gevraagd van antwoord diende, was omdat Aurelie hem verzocht had geduld met haar te oefenen.
'Mevrouw Sauvignac meent het goed met je,' had ze hem op het hart gedrukt nadat de vrouw voor de zoveelste keer zijn beklag over hem had gedaan, 'en ze kan je veel meer bijbrengen dat belangrijk is voor je latere leven dan eender wie op het kasteel.'
Voor de rest zonderde Daniel zich af. Na Thérèse had hij van de andere kinderen op het kasteel een zodanige afkeer gekregen dat hij ze meed als de pest of, als het niet anders kon, ostentatief uit de lucht behandelde, zodat ze niet zouden vergeten met wie ze te maken hadden. Als hij geen onderricht kreeg van de gouvernante of niet in staat was Aurelie gezelschap te houden, trok hij zich terug op zijn kamer waar hij onvermoeid gebruik maakte van zijn ontluikende tekentalent om schetsen van zijn geliefde te maken.
Het zou slechts een kwestie van tijd zijn alvorens deze schetsen een pornografisch karakter kregen.

 

feedback van andere lezers

 • greta
  Tekentalent.. zozo. Dat geeft ook afleiding natuurlijk.
  Koyaanisqatsi: Een tijdje... (toch) :-)
 • Wee
  Knap schrijven.
  Hoe mis vormt een kind ...
  x
  Koyaanisqatsi: idd xx
 • joplin
  xx
  Koyaanisqatsi: xx
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 9

Uitstekend: 4 stem(men), 80%
Goed: 1 stem(men), 20%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn 12 bezoekers online, waarvan 1 lid: ENVY.