writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap - Boek 2 (13)

door koyaanisqatsi

Van zodra Véronique de Coubertin haar lippen op die van Charlotte Neuville drukte, werd haar bijnaam van IJsklomp een lachwekkende mythe. In het gezelschap van haar minnares ontpopte de jonge Comtesse zich tot een extreem vurige protagoniste uit het theater van de vrouwenliefde. Zonder enige schroom eiste ze de rol van mannelijke minnaar voor zich op en nam ze bezit van haar vriendin, die gewillig alles onderging wat haar geliefde maar kon bedenken om hen beide naar extatische hoogten te tillen.
Het was liefde op het eerste gezicht geweest, toen de vijftienjarige pubermeisjes mekaar voor het eerst hadden ontmoet, waaruit ze de conclusie hadden getrokken dat het andere geslacht hen niet kon bekoren. Hun gelijkmatige, eerdere desinteresse in jongens bleek dus geen, zoals vooral Véronique had gevreesd, onrustwekkend uitblijvende groei naar volwassenheid te zijn geweest, maar de voorbode van hun ontluikende homosexualiteit. Van begin af aan waren ze zich bewust geweest van de obstakels die het leven voor lesbiennes in petto had en hadden ze zich erbij neergelegd dat een dubbelleven de enige uitweg was om hun relatie door zo weinig mogelijk turbulenties te laten teisteren.
Véronique had in Daniel een soortgenoot gezien. Op het huwelijksfeest van haar broer was ze hem opgevallen omdat hij de enige van de mannelijke vrijgezellen was die geen enkele poging ondernam om haar het hof te maken. Ze had hem in de gaten gehouden, in de hoop zijn stiekeme aandacht voor mannen op te merken, maar na een tijdje kon ze slechts besluiten dat ook zij niet aan hem besteed waren en was ze hem gaan beschouwen als een soort van natuurlijke eunuch.
Het verhaal dat ze voor Aurelie had opgedist was dan ook maar voor de helft gelogen. Zij was geen koudbloedig, sexloos wezen, zoals ze met uitgestreken gezicht had beweerd, maar ze had wel degelijk in de veronderstelling geleefd met Daniel zo iemand aan de haak te hebben geslagen.
'En, hoe voelt het nu met een man?'
Pas nadat enkele orgasmes haar hadden uitgeput en ze gerustgesteld was dat Véronique nog steeds voor de volle procent de hare was, durfde Charlotte de vraag te stellen die haar al bezig hield sinds haar vriendin haar huwelijk had aangekondigd.
Véronique antwoordde met het trekken van een pruillip en het ophalen van de schouders.
'Ik laat hem begaan en hij maakt er niet veel werk van, wat ik begrijp, aangezien ik er niet in slaag enig enthousiasme te veinzen.'
'En doet hij het nu met die ene… Hoe heet ze ook alweer?'
'Aurelie? Als ik hen beide mag geloven, wel…'
Charlotte begon te giechelen terwijl ze speels aan Véronique's rechter tepel trok.
'Ik schrok me een hoedje toen ik las wat je van plan was. Jij durft toch ook: een meid vragen om het bed met je echtgenoot te delen.'
'Ze is geen meid,' verbeterde Véronique, 'officieel is ze mijn kamenierster…'
Charlotte liet de tepel schieten en veerde op.
'Je klinkt wel erg respectvol voor haar,' sneerde ze jaloers.
'Je moet er niets achter zoeken,' repliceerde Véronique. 'Aurelie is erg betrouwbaar en de vriendelijkheid zelve. Ik ben maar wat blij dat ze zich bereid verklaarde de minnares van Daniel te worden. Zo ben ik er tenminste zeker van dat hij geen ziekte van één of andere hoer op me zal overdragen.'
Charlotte blies door haar neus. Helemaal gerustgesteld was ze niet; daarvoor was ze veel te veel het jaloerse type.
'Als het maar bij afstandelijk respect blijft,' knorde ze, als ze nors kind.
'Natuurlijk liefje,' antwoordde Véronique, waarna haar gedachten onmiddellijk Aurelie gingen, wiens melancholische volwassenheid wel degelijk aantrekkingskracht op haar uitoefende. 

feedback van andere lezers

 • greta
  Zo de temperatuur loopt flink op daar.

  koyaanisqatsi: stoom!!!!
 • Wee
  Feel the heat!
  x
  koyaanisqatsi: :-) xx
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 7

Uitstekend: 3 stem(men), 75%
Goed: 1 stem(men), 25%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 4 stem(men)
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 0 leden: .