writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap - Boek 2 (44)

door koyaanisqatsi

Stapsgewijze begon Else van de liefkozingen van Véronique te genieten. Alleen van enige penetratie met de ondertussen tot op de draad versleten namaakfallus, die de Comtesse ooit cadeau had gekregen van Charlotte, wilde ze niet weten. Haar pertinente weigering had haar gedwongen haar verleden ter sprake te brengen hetgeen behalve begrip en medeleven een extra dosis liefde bij Véronique had losgeweekt. Het begon de Comtesse dan ook meer en meer tegen de borst te stoten dat ze haar geliefde moest delen met de Clignancourt en op zekere dag besloot ze dan ook om Else bij haar op het kasteel te laten intrekken. De Clignancourt nam het haar niet in dank af, niet zozeer omdat zijn geliefde werd gestolen -zijn verliefdheid was al lang bekoeld- maar omdat hij zich gekrenkt zag in zijn mannelijke trots en zijn reputatie als vrouwenverzamelaar er een flinke deuk door kreeg. Véronique suste zijn -deels gespeelde- boosheid door hem een bedrag over te maken waarmee hij zich op zijn minst een volledige nacht kon amuseren in een hoerentent en hem een tip te geven voor een nieuwe verovering. Die nieuwe verovering, een uit New Orleans afkomstige mulattin luisterend naar de illustere naam Sorcière Duvalier, zou hem enkele maanden later wel fataal worden, toen zij hem in een zodanig extreem liefdesspel betrok dat hij het slachtoffer werd van een hartaderbreuk.
Tegen die tijd was Else al volledig in haar nieuw omgeving ingeburgerd. Het kasteelpersoneel dacht er het zijne van, zoals het dat al jaren deed, maar was het er eensluidend over eens dat ze de Meesteres liever in het gezelschap van een vaste minnares zagen dan constant prostituees de revue te zien passeren.
Natuurlijk viel er wel eens een schampere opmerking over het leeftijdsverschil tussen de twee geliefden maar aangezien Else er onmogelijk van verdacht kon worden van Véronique's rijkdom te profiteren, werden dit soort kwinkslagen meestal geamuseerd weggelachen.
De enige die echt wakker lag van de kloof der jaren tussen hen beide was de Comtesse. Haar lichaam had al lang zijn beste tijd gehad. Haar borsten waren zwaar en begonnen steeds dieper door te zakken, haar billen en heupen hadden de afgelopen jaren behoorlijk aan vet gewonnen; haar buik was slap en werd rimpelig, hier en daar kreeg ze ouderdomsvlekken. Hoewel ze er tegen vocht keerde dagelijks de angst terug dat Else haar vroeg of laat zou laten vallen. Dat was ongetwijfeld anders geweest als ze had geweten hoezeer Else genoot van haar omhelzingen, vooral voor het slapengaan wanneer ze op haar zij lag en Véronique haar borsten tegen de rug en haar dikke schaamhaar tegen de kont van de jonge vrouw aandrukte. Op die momenten trok er immers een warmte in haar binnen die haar lichaam leek te voeden met energie en moed om de volgende ochtend zonder kopzorgen te kunnen aanvatten. Want hoezeer het meisje haar leven ook in veel rustiger vaarwater was terechtgekomen, haar verleden bleef haar iedere dag parten spelen.

 

feedback van andere lezers

  • doolhoofd
    DikkeVetteTette

    koyaanisqatsi: of iets in die aard... :-)
  • greta
    Een tweedehands dildo. Brrrr.
    koyaanisqatsi: er bestond nog geen massaproductie, dus...
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 6

Uitstekend: 2 stem(men), 50%
Goed: 2 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 4 stem(men)
Er zijn 5 bezoekers online, waarvan 0 leden: .